Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Bodrum

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Bodrum

Flyvninger til Bodrum

Bodrum anses som en av de mest luksuriøse byene i Tyrkia, og er perfekt for deg som ønsker en litt mer fancy ferie til Tyrkia. Byen ligger på en halvøy helt vest i landet, med kystlinje ut mot Egeerhavet. Du må forvente deg et høyere prisnivå i denne byene enn på tyrkiske feriesteder som Antalya og Izmir, men en ferie til Bodrum er vel verdt pengene. Milas-Bodrum Internasjonale Lufthavn er byens flyplass, og det er her du lander når du ankommer byen med fly. Når du skal ordne deg flybilletter til Bodrum, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet får du opp en oversiktlig liste over billige flybilletter for dine reisedatoer, noe som gjør at du enkelt kan velge et billig fly til turen din. Slår du til og bestill leiebil og hotell i Bodrum samtidig som fly, kan du spare enda mer.

Drømmehalvøya

Hvis du liker å ta deg en fest, har du definitivt kommet til riktig by. Det er Bodrum Tyrkias kjendiser, og internasjonale kjendiser, kommer til når de virkelig skal slå seg løs. Byen kan på mange måter sammenlignes med St. Tropez, og den har en rekke store, glamorøse nattklubber. Hvis du er interessert i å shoppe litt når du er på ferie, tar du turen til havneområdet på Milta Bodrum Matrum i Salmiaks Bay. Bodrum er imidlertid også en by med flott kultur, og du kan blant annet se restene av greske ruiner og kristne festninger.

Flyreiser til Bodrum fra flyplasser i Norge

En strandferie til Bodrum har nylig blitt et populært reisemål for nordmenn, spesielt om våren og høsten, og det er derfor mange flyvninger til landet fra Norge. Selv om du kan fly direkte til noen flyplasser i landet, er dette ikke tilfelle for Bodrum. Du må derfor regne med én eller to mellomlandinger før du er fremme. Du må regne med en flyreise på iallfall seks og en halv time.

Som nordmann må du ha visum for å kunne besøke Tyrkia. Visumet koster USD 20 per person, og du må kjøpe og skrive ut det på her før avreise. Dette er veldig viktig, siden det ikke lenger er mulig å kjøpe visum på flyplassen ved ankomst. Visumet du mottar er et såkalt ”multiple entry”-visum, og dette visumet varer i 90 dager.

Milas-Bodrum Internasjonale Lufthavn

De aller fleste kaller bare denne flyplassen for Bodrum flyplass, og i 2011 åpnet flyplassen en ny terminal. Flyplassen er klart mest travel om sommeren, når mange charterfly med turister fra Europa lander på den. Det er begrenset med fasiliteter på flyplassen, men du finner noen restauranter, barer og kiosker på flyplassen. Det er selvfølgelige også en taxfree-butikk, hvor du kan handle billige varer, og noen suvenirbutikker. Flyplassen ligger 36 kilometer nordøst for Bodrum, og du kommer deg inn til byen enten med buss, drosje eller leiebil. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil i Bodrum, kan det være en god idé å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Bodrum

Ankomstflyplass Bodrum
Ankomstflyplassens IATA-kode BXN

Populære flyvninger til Bodrum

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.