Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Belize

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Belize

Belize gir turister en smak av Sentral-Amerika med en karibisk vri. Et land som én gang var hellig lekeplass for mayaene er nå lekeplass for fornøyelseslystne turister og naturelskere. Belize er elsket for sine stabile varme klima og sin uslåelige gjestfrihet. Takket være ekstremt biologisk mangfold og utpregede økosystemer, kan du si at variasjon er livets krydder i Belize. En typisk dag på ferie i Belize kan kombinere en arkeologisk utflukt til Belmopan, fugletitting i Cockscomb Basin Forest Reserve og en sen natt med dansing til punta-musikk i Belize City. I den beliziske jungelen lever jaguarer, aper og tukaner et rolig liv. Med hundrevis av øyer som venter på å bli utforsket utenfor kysten, vil du aldri kjede deg i Belize.

Siden engelsk er det offisielle språket i Belize, er det lett for mange internasjonale turister å kommunisere med lokalbefolkningen og selgere. Når du pakker kofferten, må du huske at barfot er standard kleskode når du besøker de enestående gyldne sandstrendene på sørøstkysten. Du oppdager snart at det rolige turkise vannet i Det karibiske hav er det perfekte miljøet å plaske rundt i, snorkle eller dykke. Er du på jakt etter gode priser på den tropiske ferien din? Det er på tide at du oppdager at Expedia.no er stedet for å finne billige flybilletter til Belize.

Nå er det beste tidspunktet for å bestille flybilletter til Belize

Alle snakker om våre lave priser på flyreiser til Belize. Når du kikker på Expedia.no i dag, kommer du til å oppdage uslåelige tilbud på flybilletter til Belize. Våre raske og enkle bestillingsverktøy på Internett gir deg muligheten til å søke etter tilbud basert på ønskede reisedatoer, avreisested og flyselskap. Du finner spesialrabatter på billetter for alle du reiser med. Det eneste du ikke vil finne, er en grunn til å besøke flere nettsider for å finne den laveste prisen på billetter.

Fristende priser til TZA

Smarte reisere vet at Belize City Municipal Airport er det beste alternativet for å organisere en prikkfri reise til Belize. Når du reserverer flybillettene hos oss, er det enkelt å få fatt i praktiske billettalternativer. I tillegg kan vi gjøre oppholdet i Belize enkelt ved å vise deg enestående rabatter på Belize-hoteller nær flyplassen. Når du er klar for å reise hjem eller utforske andre kule steder i Sentral-Amerika, vil tilbudene våre på billige flybilletter fra TZA-flyplass passe deg godt.

Vi har de billige flybillettene som Belize-turister elsker

Våre utrolige priser på flybilletter til Belize er bare begynnelsen. Visste du at å kombinere flybilletter med hoteller i Belize kan hjelpe deg med å spare mye penger? Våre vennlige reiseeksperter kan hjelpe deg med å finne ut om en reisepakke med alt inkludert er den beste løsningen for deg. Selv en tukan kan fortelle deg at Expedia.no er stedet hvor du finner verdens billigste flybilletter til Belize.