Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Abu Dhabi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Abu Dhabi

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Abu Dhabi

Flyvninger til Abu Dhabi

Fly fra Norge til hovedstaden i De forente arabiske emirater med bare én mellomlanding for en ferie utenom det vanlige.

Denne luksuriøse byen ligger ytterst på en T-formet øy og er kjent for en karakteristisk blanding av hvite sandstrender og moderne arkitektur med skinnende overflater. Byen tiltrekker seg forretningsfolk og superstjerner så vel som sol- og shoppingglade globetrottere.

Høydepunktene i Abu Dhabi er moskeen Sheikh Zayed Grand Mosque, temaparken Ferrari World og badelandet Yas Waterworld. I tillegg har byen ubegrensede shoppingmuligheter. Her finner du alt fra merkevarer i berømte Marina Mall til krydder og keramikk i de tradisjonelle markedsgatene.

Mange hoteller i Abu Dhabi er kjent for en luksuskombinasjon av spapakker, fantastisk utsikt, egne grøntområder og privat gangvei til sandstranden.

Fly til Abu Dhabi fra Norge

Fly til Abu Dhabi med bare ett stopp med flyselskaper som Etihad Airways, Qatar Airways og British Airways. Total reisetid kan være så lite som syv timer. Flyavgangene er hyppige, så du har gode muligheter til å finne reisetider og flybilletter til Abu Dhabi som passer deg perfekt.

Flyplassen i Abu Dhabi (AUH) ligger 32 kilometer øst for sentrum. Det finnes et lite hotell på flyplassens område. Det går ikke tog inn til byen, men busser og taxi er lett tilgjengelig. Hvis du planlegger å leie bil i Abu Dhabi, kan du bestille på Expedia slik at bilen står klar når du kommer ut av flyplassen. Derfra kan du reise inn til sentrum på egen hånd på godt skiltede veier.

Finn billige flybilletter til Abu Dhabi

Bruk litt tid på Expedia for å se etter reisetidene, flyselskapene og mellomlandingene som passer deg og reisefølget ditt best. Prisinformasjonen oppdateres kontinuerlig, så du trenger ikke bekymre deg for at du går glipp av de beste flybillettene – uansett om du er ute i god tid, eller planlegger en drømmereise i siste liten. Både når det gjelder bilutleie, hoteller og flyreiser til Abu Dhabi er mulighetene mange. Valget er ditt.

Opplevelser utenfor Abu Dhabi

Hvis du vil se mer enn Abu Dhabi, kan du kjøre til andre byer som Dubai og Fujairah. Dubai er et populært reisemål som tiltrekker seg reisende på grunn av sine unike shoppingmuligheter, aktiviteter og et eget historisk distrikt. Dubai er bare en times kjøretur fra Abu Dhabi. Fujairah har en interessant historie som kan utforskes i byens museer og på et restaurert fort, i tillegg til luksuriøse overnattingssteder ved stranden til en rimelig penge.

Ser du etter aktiviteter i nærområdet, anbefales en runde på en av golfbanene, en terrengtur i ørkenen eller en organisert båttur med muligheter for å dykke.

Litt mer om Abu Dhabi

For de fleste nordmenn vil perioden mellom desember og mars være den beste tiden for en ferie i Abu Dhabi. Temperaturene ligger da på mellom 22 og 27 °C. I månedene mellom mai og oktober kan det bli veldig varmt – ofte mer enn 40 °C.

Kulturen i Abu Dhabi skiller seg fra norsk kultur, så vær bevisst på klesdrakten og alkoholbruk. Under fastemåneden ramadan er mange butikker og restauranter stengt, så planlegg reiser rundt i landet med dette i bakhodet.