Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold
Reis med Expedia

Skap din egen pakkereise

Skap din egen pakkereise
Avanserte alternativer

Spar opptil 9,3 %

Skap din egen pakkereise
Informasjon om sjåførens alder

Spar penger ved å bestille pakkereiser*

Skap din egen pakkereise
Informasjon om sjåførens alder

Spar penger ved å bestille pakkereiser*

Skap din egen pakkereise
Informasjon om sjåførens alder

Spar penger ved å bestille pakkereiser*

Fyll ut det markerte {0}-feltet nedenfor. Datoformatet må være {0}. Datoene må være mellom {0} og {1}. Innsjekkingsdato må være {0} eller senere. Datoen må være før {0}. Datoen må være den {0} eller senere. Datoene må være minst {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Datoene må ikke være mer enn {0} dager fra hverandre. Velg et annet reisemål enn avreisestedet. Vi kan bare bestille for mellom 1 og {0} reisende. Juster antall reisende for søket. Angi alderen på barna nedenfor. Hvert spedbarn som sitter på fanget må ledsages av en reisende som er 12 år eller eldre. Du må være minst 13 år for å kunne reise på egenhånd. Ellers må du reise sammen med noen som er 16 år eller eldre Barn i alderen {0} år eller yngre kan ikke reise alene. Den mindreårige må reise sammen med noen som er {1} år eller eldre. Barn kan ikke reise alene. Dine delvise inn- og utsjekkingsdatoer må falle innenfor ankomst- og avreisedatoene. Kontroller datoene. Dine delvise hente- og leveringssdatoer må falle innenfor ankomst- og avreisedatoene. Kontroller datoene. Leveringsdatoen og -tidspunktet må være minst to timer etter hentedatoen og -tidspunktet. Sørg for at hentetidspunktet er {0} timer fra nå. Fortell oss hvor du skal fly fra på reise {0}. Fortell oss hvor du skal fly til på reise {0}. Angi datoen for reise {0} i følgende format:{1}. Hvor vil du fly fra? Hvor vil du fly til? Angi avreisedatoen din i følgende format: {0} Angi returdatoen din i følgende format: {0} Avreisedatoene må være etter den forrige avreisedatoen. Korriger avreisedatoen(e). Velg avreisested blant alternativene som er oppgitt. Velg reisemål blant alternativene som er oppgitt. Antallet reisekort for tog kan ikke være høyere enn antallet reisende. Velg en type reisekort for tog. Returdatoen og -tidspunktet må være etter avreisedatoen og -tidspunktet. Angi alderen på ungdommene nedenfor. Angi alderen på honnør/pensjonist nedenfor. Oppgi alderen på sjåføren nedenfor. Sjåføren må være mellom 18 og 99 år. Noen av dine BahnCard kan ikke brukes sammen. Merk at alle rommene må ha samme antall voksne. For hjelp med bestillingen, ring 1-866-253-7204. Vi kan kun reservere et enkeltrom hvis reservasjonen inkluderer barn. For hjelp med bestillingen, ring 1-866-253-7204. Velg en avreisestasjon Velg en ankomststasjon Velg en gyldig avreisedato Velg en gyldig returdato Gi oss barnets/barnas alder Gi oss ungdommen(e)s alder Gi oss senioren(e)s alder Velg en annen stasjon for ankomst enn for avreise Angi mellom 1 og {0} reisende for denne turen Denne ruten tilbys ikke ennå. Returreisen må skje minst 2 timer etter ankomst.
  • Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer
  • Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Populære reisemål for fly og hotell

Om du er på utkikk etter en pakkereise hvor fly og hotell er inkludert i prisen, kan du finne flotte tilbud på Expedia.no. Vi tilbyr pakkeløsninger for alle, uansett om du skal reise med familie eller med venner. Når du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, kan du spare mye, så hvorfor ikke ta en titt på noen av våre mest populære destinasjoner?

Feriedestinasjoner i Europa med fly og hotell

Europas skatter ligger rett rundt hjørnet, og ved å bestille fly og hotell sammen kan du gjøre reisen enda enklere. Vakre og varierte Europa byr på alt fra majestetiske fjell til hvite strender, kuldegrader til varmegrader og store byer til sjarmerende fiskevær. Så uansett om du er på utkikk etter late dager ved stranden eller heller foretrekker pulserende storbyer, så kan du finne det du er ute etter her. Hva med en reise til London, en by som lokker med spennende historie, flott arkitektur og et bredt shoppingutvalg? Er du mer interessert i å pakke sommerklær i bagasjen, kan kanskje en reise til Portugal være det rette for deg. Her finner du levende byer som Lisboa og Porto, men også hvite strender og blått hav i Algarve, som er Portugals sørligste region. Uansett hva du skulle ønske, tilbyr Expedia.no skreddersydde pakkereise for deg.

Er det sommer og sol du ser etter, så kan vi tilby flotte pakketilbud til stranddestinasjoner. Uansett om du vil kose deg i sanden på en reise til Nice, er fascinert av de flotte strendene i Kroatia eller har lyst på en ferie i Dubrovnik, så kan Expedia.no hjelpe deg med å finne den perfekte strandferien.

Se mer av verden med pakkereise

Du finner flotte ferier rundt om i verden med Expedia.no. Vi har et stort utvalg av destinasjoner og flyselskaper som gir deg muligheten til å dra på ferie dit du skulle ønske, uansett om det skulle være et sted du har vært mange ganger eller et sted du i alle år har drømt om å besøke. Kanskje er du interessert i Asia. Da kan en reise til Vietnam være noe for deg. Vi har et stort utvalg av pakkereiser som du kan velge mellom, med alt fra billige restplasser til luksuriøse ferier, selvbetjente leiligheter til 5-stjerners hoteller og familieferier til romantiske utflukter for to. Vil du reise over Atlanteren, så finner du gode pakkereiser til New York, en populær destinasjon for mange nordmenn. Husk også at reisen din vil være beskyttet av Reisegarantifondet, slik at du kan føle deg trygg når du bestiller din neste ferieopplevelse.