Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Española Way

Dette kvartalet i hjertet av South Beach ble opprinnelig anlagt for å skulle ligne en landsby ved Middelhavet og byr på en blanding av historie og kultur.

Española Way er en ett kvartal lang strekning mellom Collins Avenue og Pennsylvania Avenue og midt i hjertet av South Beach. Forlat de mange menneskene i Lincoln Road eller nattelivet i Washington Avenue og reis tilbake i tid. Española Way ble designet i 1925 for å skulle etterligne en typisk landsby ved Middelhavet. Den ble omtalt som "The Historic Village" og fremstår stort sett på samme måte som den opprinnelig gjorde da den ble anlagt. De brosteinbelagte gatene og de sterke lysene minner om en tid langt tilbake i fortiden.

Dette området var ment å skulle få rike besøkende og innbyggere i South Beach til å føle seg som om de befant seg i en landsby i Frankrike eller Spania. Legg merke til de lyserosa bygningene i stukk, art deco-arkitekturen og den frodige vegetasjonen. Mot slutten av 1920-tallet ble området besøkt av noe mindre fornemme mennesker. Al Capone var blant de som gamblet på Clay Hotel. I tiårene etter dette forfalt området, og først på 1980-tallet ble det kulturelt sett født på ny. Gaten ble populære kulisser for innspillinger av TV-serier og filmer, som blant annet Miami Vice.

Uavhengig av om du foretrekker å spise spansk tapas eller italiensk pasta vil du finne et bredt utvalg av restauranter og kafeer langs Española Way, som er et fasjonabelt sted for å spise ute. Du kan kjøpe med deg en suvenir fra en av områdets mange små, uavhengige butikker som selger håndlagde smykker, strandtøy og andre gaver. Gatene her er fulle av gallerier som kan by på et utvalg av kunstverker, malerier og skulpturer.

Selv om Española Way er nokså stille og rolig om dagen, vekkes den til live så snart solen har gått ned. Du kan ta deg en drink på en av barene langs gaten, bli med på et dansekurs eller bare lene deg tilbake og lytte til den levende musikken som spilles i gaten.

Siden Española Way kun er ett kvartal lang, kan du gå fra den ene enden til den andre på kun 5 minutter. Et enda bedre alternativ er å flykte unna alle menneskene i South Beach og bli bedre kjent med områdets kultur i ro og fred. Du finner både en historisk helligdom og et utvalg av kunstverker som er mer moderne her.


Kart

De beste hotelltilbudene i Espanola Way and Washington Avenue

Vis alle de 4 539 overnattingsstedene i Espanola Way and Washington Avenue
Loews Miami Beach Hotel – South Beach 2 567 kr
Loews Miami Beach Hotel – South Beach

Loews Miami Beach Hotel – South Beach

1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
   
  4.5 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i South Beach og 5 minutters gange unna Collins Avenue kjøpesenter, Miami Beach Boardwalk og Espanola Way and Washington Avenue. Dessuten ligger Lummus Park Beach og Lincoln Road kjøpesenter kun 10 minutter unna.

  Fontainebleau Miami Beach 2 154 kr
  Fontainebleau Miami Beach

  Fontainebleau Miami Beach

  4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
    
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet, som ligger i underholdningsdistriktet, befinner seg ved stranden i Mid Beach, 15 minutters gange unna Indian Beach Park og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Collins Avenue kjøpesenter og Mount Sinai medisinske senter kun 3 kilometer unna.

   Mondrian South Beach 1 099 kr
   Mondrian South Beach

   Mondrian South Beach

   1100 West Ave, Miami Beach, FL
     
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av bukten i Miami Beach og 10 minutters gange unna 8th Street Designer District og Flamingo Park. Dessuten ligger Lincoln Road kjøpesenter og Miami Beach Marina kun 15 minutter unna.

    The Fairwind Hotel 866 kr
    The Fairwind Hotel

    The Fairwind Hotel

    1000 Collins Avenue, Miami Beach, FL
      
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i South Beach og 2 kilometer unna Art Deco velkomstsenter, Lincoln Road kjøpesenter og Lummus Park Beach. Dessuten ligger Phillip and Patricia Frost Museum of Science og American Airlines arena 10 kilometer unna.

     Casa Boutique Hotel 1 000 kr
     Casa Boutique Hotel

     Casa Boutique Hotel

     1334 Washington Avenue, Miami Beach, FL
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ved stranden ligger i South Beach og 10 minutters gange unna Miami Beach Cinematheque, The Wolfsonian Museum og Lummus Park Beach. Flamingo Park ligger 0,6 kilometer unna.

      Washington Park Hotel 1 064 kr
      Washington Park Hotel

      Washington Park Hotel

      1050 Washington Avenue, Miami Beach, FL
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger i South Beach og få skritt unna Miami Beach Cinematheque, Collins Avenue kjøpesenter og Espanola Way and Washington Avenue. Dessuten ligger Ocean Drive og Miami Beach Boardwalk kun 5 minutter unna.

       Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort 981 kr
       Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort

       Royal Palm South Beach Miami, a Tribute Portfolio Resort

       1545 Collins Avenue, Miami Beach, FL
         
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet, som ligger ved strandpromenaden, befinner seg ved stranden i South Beach og få skritt fra Art Deco historiske distrikt og Collins Avenue kjøpesenter. Dessuten ligger Ocean Drive og Miami Beach Boardwalk kun 5 minutter unna.

        Clevelander Hotel – Adults Only 1 218 kr
        Clevelander Hotel – Adults Only

        Clevelander Hotel – Adults Only

        1020 Ocean Dr, Miami Beach, FL
          
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg ved stranden i South Beach og få skritt fra Art Deco historiske distrikt, Ocean Drive og Miami Beach Boardwalk. Dessuten ligger Art Deco velkomstsenter og Lummus Park Beach kun 5 minutter unna.