Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller med all inclusive i Dubrovnik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller med all inclusive populære blant reisende

Valamar Club Dubrovnik
3 out of 5
Iva Dulcica 38, Dubrovnik
Hent priser
4/5Very Good! (510 anmeldelser)

"Nydelig utsikt og flott bassengområde. Veldig hyggelig personale i resepsjonen og entertainment team. Mange aktiviteter for store og små."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Valamar Club Dubrovnik
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med all inclusive: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med all inclusive - Hoteller i Dubrovnik

Søk etter hoteller i Dubrovnik på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Dubrovnik ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Dubrovnik.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Dubrovnik.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Dubrovnik. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Dubrovnik.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Dubrovnik – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Ser du etter resorter i Dubrovnik med alt inkludert?
Dubrovnik er kjent for strender og båtturer, og har mye å se og oppleve, slik som Banje-stranden og Gruz havn. Se vårt utvalg av overnattingssteder med alt inkludert, hvor en hel rekke tjenester, som underholdning, barneklubb og selvsagt mat og drikke, er inkludert i prisen. Mange av våre overnattingssteder med alt inkludert tilbyr også aktiviteter som golf, yoga, vannsport og mer, som du kan bli med på uten ekstra kostnad. Nærmeste store flyplass ligger i Dubrovnik (DBV), 15,5 km fra sentrum.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Dubrovnik?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Dubrovnik er 821 mm.
Hva er Dubrovnik kjent for?
Ta turen til Banje-stranden og Gruz havn og se hvorfor reisende liker strendene og fritidsaktivitetene i Dubrovnik så godt. Noen andre populære attraksjoner er Lapad-stranden, Sponza-palasset og Rector-palasset.

Flere reisealternativer