Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Dubai marina

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Dubai marina

Address Dubai Marina
5 out of 5
1.1 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 326 kr per natt
4.7/5Exceptional! (671 anmeldelser)

"Skuffet over rom på hotel, ellers bra men finnes mye bedre i Dubai, vært der mye. Du kan få mye bedre hotel for samme pris."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2018

Address Dubai Marina
Rixos Premium Dubai JBR
5 out of 5
0.8 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 423 kr per natt
4.5/5Wonderful! (332 anmeldelser)
Flott nytt hotell på JBR the walk

"Flott nytt hotell med umiddelbar nærhet til mange restauranter og strand."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2019

Rixos Premium Dubai JBR
The Ritz-Carlton, Dubai
5 out of 5
0.5 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.6/5Exceptional! (503 anmeldelser)

"Fantastisk sted. En gjestfrihet og service vi aldri har opplevd maken til. Super lokasjon og supert hotel!!!!"…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

The Ritz-Carlton, Dubai
JA Oasis Beach Tower
5 out of 5
0.8 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 111 kr per natt
4.6/5Exceptional! (1,160 anmeldelser)
Great location & service! Will stay again.

"Big apartment in a very good location. 4 bathrooms and two big separate bedrooms. About 12 sqm bathroom with both shower and bathtub. The apartment has all facilities you would need. Only issue is that the water temperature in the shower could be a bit high for a baby. Might be a local problem.. ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

JA Oasis Beach Tower
Movenpick Hotel Jumeirah Beach
5 out of 5
0.7 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 940 kr per natt
4.2/5Excellent! (1,057 anmeldelser)

"Meget hyggelig og imøtekommende betjening. Svært god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Movenpick Hotel Jumeirah Beach
Hilton Dubai The Walk
4 out of 5
1 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 786 kr per natt
4.3/5Excellent! (993 anmeldelser)

"Good size apartment, excellent location on Dubai Marina, acsess to fascilities om neighbouring hotel; childrens pool, private beach, childrens playground, volleyball. Personell gave excellent service and was very welcoming."…"

Anmeldelse skrevet 20. mar. 2020

Hilton Dubai The Walk
Barcelo Residences Dubai Marina
0.6 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 803 kr per natt
4.2/5Excellent! (106 anmeldelser)

"Renhold hver dag rundt klokken 12. Kjekt! God service og hyggelig personell. Helt grei beliggenhet for bra pris! Jeg vil definitivt anbefale disse flotte leilighetsrommene enten man er på familiereise, partytur eller «mann og kone tur.» Tusen takk for et flott opphold Barceló!"…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Barcelo Residences Dubai Marina
Le Royal Meridien Beach Resort And Spa
5 out of 5
0.4 km fra Dubai marina
Prisen er 1 114 kr per natt
4.7/5Exceptional! (997 anmeldelser)
Flott hotel med fantastisk beliggenhet på stranda

"Fantastisk hotel med alt man kan tenke seg av fasiliteter, kommer garantert tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2020

Le Royal Meridien Beach Resort And Spa
Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
5 out of 5
0.4 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 952 kr per natt
4.2/5Very Good! (993 anmeldelser)

"Fantastisk hotell, flotte rom og fellesområder. Kjempe stort treningsrom. Stort og flott bassengområde. Kjempegod service. Mitt andre opphold på hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2020

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection
Grosvenor House, a Luxury Collection Hotel, Dubai
5 out of 5
0.6 km fra Dubai marina
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 166 kr per natt
4.8/5Exceptional! (996 anmeldelser)

"Шикарный отель с отменным сервисом и отличным, профессиональным персоналом, который сделает ваше пребывание в отеле просто незабываемым и захочется возвращаться именно в этот отель снова и снова несмотря на то, что в Дубае открываются новые отели. Рестораны - это просто волшебно какие вкусные разнообразные ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Grosvenor House, a Luxury Collection Hotel, Dubai
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Dubai marina
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Dubai marina i Dubai

Hotell Dubai marina: Dubai Marina befinner seg i Dubai i De Forente Arabiske Emirater. Bydelen er bygd rundt et kunstig kanalsystem som er konstruert ved byens kystlinje langs Persiagulfen. Dette er den delen hvor flest turister og besøkende velger å bo, så det finnes et stort utvalg av hoteller i Dubai Marina.

Overnatting i Dubai Marina

I Dubai Marina og naboområdet Jumeirah Beach Residence finner du foruten et stort utvalg av hoteller, også restauranter, strender, utesteder og butikker. Selve byen Dubai er overveldende, en blanding av typisk arabisk eventyrlignende sjarm og høye futuristiske bygg og anlegg. Her finner du strand og luksusliv, storby og ørken. Det kan være vanskelig å finne direkte billig overnatting i Dubai Marina.

Komme seg til Dubai Marina

Du finner direkte flyreiser til Dubai Marina, det vil si Dubai, fra Oslo Lufthavn Gardemoen. Fra resten av landet får du flest muligheter ved å mellomlande på kontinentet. Det er ikke noe problem å leie bil i Dubai Marina, om du skulle ønske det. Sesongen for turisme i Dubai er fra oktober til mai, og utenom denne tiden er det også mulig å finne billige reiser til Dubai Marina. Søk gjerne etter pakkeløsninger med reise og opphold inkludert.

Shopping, bading og uteliv

Når du har funnet ditt hotellrom i Dubai Marina, så bør du sette av tid til å se de ulike delene av selve Dubai, og oppleve kontrastene de byr på. Bydelen Dubai Marina er en av de mange ulike bydelene som til sammen kalles Dubai. Hver del har sitt unike preg. Det er verd å se Palm Jumeirah, som er en kunstig øy formet som en palme. Den er et yndet fotoobjekt. Selve stammen er to kilometer lang og har 17 blader. Dette er unikt, og her har du et populært område for barnefamilier. Det planlegges flere slike øyer. Videre er badelandet Aquaventure selvfølgelig Midtøstens største. Det er et landemerke. Det samme er Atlantis Hotel. Det er verd å ta en tur bare for å se størrelsen på anleggene og bygningene.

Dubai har også en bydel som kalles Downtown. Her er det shopping som dominerer. Uten sidestykke. Burj Khalifa er verdens høyeste skyskraper på 828 meter. Du kan kjøpe billett til utkikkspunktet på toppen, eller bestille bord på Atmosphere Lounge, som ligger 442 meter over bakken i 122 etasje. Husk at det blir mørkt i Dubai allerede i sekstiden på kvelden. I nabobygget ligger Dubai Mall. Det er verdens største kjøpesenter. Her er det mye å beundre selv om du ikke liker å shoppe. De har for eksempel et stort akvarium, og du kan stå på skøyter eller danse. I nærheten av finansområdet i Dubai, DIFC, finner du en ung hipp bydel med gourmet-restauranter og kunstgallerier. Den gamle bydelen heter Deira, og der du finner tradisjonelle markeder som selger krydder og gull. Her kan du ta vanntaxi over til Burj Dubai, som er kjent for sitt marked med vakre tekstiler. Og glem ikke å sette av en dag til en utflukt i ørkenen. Det er usedvanlig vakkert, med kameler og primitiv sjarm. I Dubai kan du oppleve de store kontrastene!

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Dubai marina?
Dubai marina ligger i et familievennlig område i Dubai som er kjent for vakre strender og sportsarrangementer. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 843 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet nær Dubai marina?
Le Royal Meridien Beach Resort And Spa: et hotell 5 stjerner har både 3 utendørsbassenger og spa med full service. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Dubai marina og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Address Dubai Marina og Habtoor Grand Resort, Autograph Collection.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Dubai marina?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Dubai marina.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Dubai marina?
Nyt strandlivet på Jumeirah strand og Al Sufouh-stranden. Aquaventure vannpark, Wild Wadi badeland og Ain Dubai er blant de mest populære å besøke i nærheten av Dubai marina. Besøk Bluewaters-øya og Al Barsha-dammen park for flotte naturopplevelser.

Nylige anmeldelser i Dubai marina