Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Chinatown

Chinatown, midt i London, byr på autentisk asiatisk mat, sjarmerende tehus, livlige utesteder og feiring av det kinesiske nyttåret.

En reise til Chinatown er en reise til Det fjerne østen – midt i London. Denne travle bydelen er sentrum for den østasiatiske minoriteten i London, og her finner du blant annet barer, restauranter og suvenirbutikker. Bydelen byr også på fargesprakende festivaler og undervisningsmuligheter i maling og kampsport. Chinatown oppsto på østkanten av London på 1700-tallet og ble etablert på det nåværende stedet, i nærheten av Leicester Square, på 1950-tallet.

Chinatown består i hovedsak av to parallelle gater, Gerrard Street og Lisle Street. Begynn reisen i en av endene av gågaten Gerrard Street ved å gå gjennom en av de utsmykkede portene med rødmalte søyler, pent utskåret kalligrafi og drageskulpturer. Butikkene har tradisjonelle asiatiske fasader – de voktes ofte av statuer av mytologiske skapninger, og er dekorerte med lykter og kinesiske skrifttegn.

Fra de mange restaurantene siver det henrivende dufter ut i gatene. Her finner du alt fra restauranter i mellom- og toppklassen til hurtigmatutsalg og tehus. Prøv typiske kinesiske retter som wok og dim sum, som er et utvalg dampede eller friterte småretter. Du finner også steder som serverer japansk, thailandsk og vietnamesisk mat.

Det anbefales å bruke litt tid på å kikke i butikkene, som er fulle av fargerike suvenirer som buddhastatuer, røkelsespinner og lykkeamuletter. Unn deg litt massasje ved en av refleksologisalongene.

Chinese Community Centre, det lokale samfunnshuset, byr på et utvalg kulturelle aktiviteter. Hvis du skal bo en stund i byen, kan du få undervisning i kantonesisk eller ta kurs i kunstmaling, tai chi eller taekwondo.

Besøk gjerne bydelen under feiringen av kinesisk nyttår, som foregår i januar eller februar. Her kan du se opptog med fargesprakende dansetrupper og dansende drager. På Trafalgar Square, som er like i nærheten, holdes det konserter og teaterforestillinger.

En tur til Chinatown, som ligger i West End-distriktet i London, begynner gjerne med Londons omfattende offentlige transportnettverk. De mest praktiske undergrunnsstasjonene er Leicester Square og Piccadilly Circus. Attraksjoner som Carnaby Street, National Gallery og National Portrait Gallery ligger bare en kort gåtur unna.


De beste hotelltilbudene

Se alle de 3 174 hotellene i Chinatown
kr 2,119
W London Leicester Square

W London Leicester Square

10 Wardour Street, London
4,0
av 5, basert på 144 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

kr 1,687
The Piccadilly London West End

The Piccadilly London West End

65-73 Shaftesbury Avenue, London
4,2
av 5, basert på 39 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette boutique-hotellet, som befinner seg i Shaftesbury Avenue og der hvor Soho grenser til Chinatown i Londons teaterdistrikt, ligger 50 meter unna Leicester Square og Piccadilly Circus. En kort gåtur fra hotellet finner du T-banestasjonene Piccadilly Circus og Leicester Square.

kr 1,533
The Leicester Square Collection

The Leicester Square Collection

5 Wardour Street, London
3,0
av 5, basert på 10 anmeldelser
3.5 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

14 Leicester Place, London
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields. Dessuten ligger Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre kun 10 minutter unna.

kr 1,614
Leicester Square One

Leicester Square One

43 Charing Cross Road, London
3,9
av 5, basert på 9 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

kr 582
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
av 5, basert på 1 916 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Stockley Park, London Motor Museum og Brunel University. Dessuten ligger Windsor Castle og Twickenham stadion 15 kilometer unna.

ibis budget London Barking

ibis budget London Barking

Highbridge Road, Barking
3,7
av 5, basert på 49 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i London Borough of Barking and Dagenham, 2,7 kilometer unna Boleyn Ground stadion og 10 kilometer unna Excel utstillingssenter og Victoria Road stadion. Dessuten ligger O2 Arena og Olympisk stadion 15 kilometer unna.

kr 1,146
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
av 5, basert på 1 579 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær flyplassen, i samme område som Runnymede Air Forces Memorial, Windsor Castle og Thorpe Park. Andre severdigheter i nærheten er Frogmore House og St. Laurence kirke, Slough.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.