Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Chinatown

Chinatown, midt i London, byr på autentisk asiatisk mat, sjarmerende tehus, livlige utesteder og feiring av det kinesiske nyttåret.

En reise til Chinatown er en reise til Det fjerne østen – midt i London. Denne travle bydelen er sentrum for den østasiatiske minoriteten i London, og her finner du blant annet barer, restauranter og suvenirbutikker. Bydelen byr også på fargesprakende festivaler og undervisningsmuligheter i maling og kampsport. Chinatown oppsto på østkanten av London på 1700-tallet og ble etablert på det nåværende stedet, i nærheten av Leicester Square, på 1950-tallet.

Chinatown består i hovedsak av to parallelle gater, Gerrard Street og Lisle Street. Begynn reisen i en av endene av gågaten Gerrard Street ved å gå gjennom en av de utsmykkede portene med rødmalte søyler, pent utskåret kalligrafi og drageskulpturer. Butikkene har tradisjonelle asiatiske fasader – de voktes ofte av statuer av mytologiske skapninger, og er dekorerte med lykter og kinesiske skrifttegn.

Fra de mange restaurantene siver det henrivende dufter ut i gatene. Her finner du alt fra restauranter i mellom- og toppklassen til hurtigmatutsalg og tehus. Prøv typiske kinesiske retter som wok og dim sum, som er et utvalg dampede eller friterte småretter. Du finner også steder som serverer japansk, thailandsk og vietnamesisk mat.

Det anbefales å bruke litt tid på å kikke i butikkene, som er fulle av fargerike suvenirer som buddhastatuer, røkelsespinner og lykkeamuletter. Unn deg litt massasje ved en av refleksologisalongene.

Chinese Community Centre, det lokale samfunnshuset, byr på et utvalg kulturelle aktiviteter. Hvis du skal bo en stund i byen, kan du få undervisning i kantonesisk eller ta kurs i kunstmaling, tai chi eller taekwondo.

Besøk gjerne bydelen under feiringen av kinesisk nyttår, som foregår i januar eller februar. Her kan du se opptog med fargesprakende dansetrupper og dansende drager. På Trafalgar Square, som er like i nærheten, holdes det konserter og teaterforestillinger.

En tur til Chinatown, som ligger i West End-distriktet i London, begynner gjerne med Londons omfattende offentlige transportnettverk. De mest praktiske undergrunnsstasjonene er Leicester Square og Piccadilly Circus. Attraksjoner som Carnaby Street, National Gallery og National Portrait Gallery ligger bare en kort gåtur unna.

Overnatting i Chinatown

Expedias hotellguide for Chinatown har så mange som 1137 overnattingssteder av både den luksuriøse og rimeligere sorten, slik at det blir enkelt for deg å finne det perfekte stedet å sove i denne spennende byen.

Reiseglade som har sansen for tidløs klasse og stil, bør se nærmere på Bulgari Hotel, London i 171 Knightsbridge og Mandarin Oriental Hyde Park, London i 66 Knightsbridge. Blant de rimeligere alternativene i Chinatown finner du også Sloane Square Hotel og Montana Hotel London. Sloane Square Hotel ligger i 7–12 Sloane Square, mens Montana Hotel London ligger i 67/69 Gloucester Road.

Tower of London er på gjøremålslisten til nesten alle som besøker Chinatown, og å bo i kort gangavstand er en god måte å sørge for at du får sjansen til å virkelig oppleve denne flotte attraksjonen. Olive Níké Apartments finner du bare 0,9 kilometer unna. Et annet alternativ er Andaz London Liverpool Street.


De beste hotelltilbudene i Chinatown

Se alle de 4 668 hotellene i Chinatown
W London Leicester Square 2,199 kr
W London Leicester Square

W London Leicester Square

10 Wardour Street, London
   
  4,2
  av 5, basert på 567 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og få skritt fra Leicester Square og Chinatown. Dessuten ligger Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre kun 5 minutter unna.

  The Piccadilly London West End 1,603 kr
  The Piccadilly London West End

  The Piccadilly London West End

  65-73 Shaftesbury Avenue, London
    
   3,9
   av 5, basert på 609 anmeldelser
   0.0 av 5.0

   Dette boutique-hotellet, som befinner seg i Shaftesbury Avenue og der hvor Soho grenser til Chinatown i Londons teaterdistrikt, ligger 50 meter unna Leicester Square og Piccadilly Circus. En kort gåtur fra hotellet finner du T-banestasjonene Piccadilly Circus og Leicester Square.

   Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel 1,447 kr
   Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

   Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

   14 Leicester Place, London
     
    4,4
    av 5, basert på 41 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger i City of Westminster og få skritt unna Chinatown og Leicester Square. Dessuten ligger London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields kun 5 minutter unna.

    Leicester Square One 1,494 kr
    Leicester Square One

    Leicester Square One

    43 Charing Cross Road, London
      
     3,8
     av 5, basert på 55 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Denne leiligheten ligger i City of Westminster og få skritt unna Chinatown og Leicester Square. Dessuten ligger London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields kun 5 minutter unna.

     The Leicester Square Collection 1,899 kr
     The Leicester Square Collection

     The Leicester Square Collection

     5 Wardour Street, London
       
      2,7
      av 5, basert på 47 anmeldelser
      3.5 av 5.0

      Denne leiligheten ligger i City of Westminster og få skritt unna Leicester Square og Chinatown. Dessuten ligger Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre kun 5 minutter unna.

      London China Town Apartment
      London China Town Apartment

      London China Town Apartment

      , London
        
       0.0 av 5.0

       Dette overnattingsstedet ligger i City of Westminster og få skritt unna Chinatown og Leicester Square.

       Leicester Square 1 bedroom apartment
       Leicester Square 1 bedroom apartment

       Leicester Square 1 bedroom apartment

       Charing Cross Road, London
         
        4.0 av 5.0

        Denne leiligheten ligger i City of Westminster og få skritt unna Chinatown og Leicester Square.

        Marlin Waterloo 1,204 kr
        Marlin Waterloo

        Marlin Waterloo

        111 Westminster Bridge Road, London
          
         4,4
         av 5, basert på 408 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.