Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Chinatown

Chinatown, midt i London, byr på autentisk asiatisk mat, sjarmerende tehus, livlige utesteder og feiring av det kinesiske nyttåret.

En reise til Chinatown er en reise til Det fjerne østen – midt i London. Denne travle bydelen er sentrum for den østasiatiske minoriteten i London, og her finner du blant annet barer, restauranter og suvenirbutikker. Bydelen byr også på fargesprakende festivaler og undervisningsmuligheter i maling og kampsport. Chinatown oppsto på østkanten av London på 1700-tallet og ble etablert på det nåværende stedet, i nærheten av Leicester Square, på 1950-tallet.

Chinatown består i hovedsak av to parallelle gater, Gerrard Street og Lisle Street. Begynn reisen i en av endene av gågaten Gerrard Street ved å gå gjennom en av de utsmykkede portene med rødmalte søyler, pent utskåret kalligrafi og drageskulpturer. Butikkene har tradisjonelle asiatiske fasader – de voktes ofte av statuer av mytologiske skapninger, og er dekorerte med lykter og kinesiske skrifttegn.

Fra de mange restaurantene siver det henrivende dufter ut i gatene. Her finner du alt fra restauranter i mellom- og toppklassen til hurtigmatutsalg og tehus. Prøv typiske kinesiske retter som wok og dim sum, som er et utvalg dampede eller friterte småretter. Du finner også steder som serverer japansk, thailandsk og vietnamesisk mat.

Det anbefales å bruke litt tid på å kikke i butikkene, som er fulle av fargerike suvenirer som buddhastatuer, røkelsespinner og lykkeamuletter. Unn deg litt massasje ved en av refleksologisalongene.

Chinese Community Centre, det lokale samfunnshuset, byr på et utvalg kulturelle aktiviteter. Hvis du skal bo en stund i byen, kan du få undervisning i kantonesisk eller ta kurs i kunstmaling, tai chi eller taekwondo.

Besøk gjerne bydelen under feiringen av kinesisk nyttår, som foregår i januar eller februar. Her kan du se opptog med fargesprakende dansetrupper og dansende drager. På Trafalgar Square, som er like i nærheten, holdes det konserter og teaterforestillinger.

En tur til Chinatown, som ligger i West End-distriktet i London, begynner gjerne med Londons omfattende offentlige transportnettverk. De mest praktiske undergrunnsstasjonene er Leicester Square og Piccadilly Circus. Attraksjoner som Carnaby Street, National Gallery og National Portrait Gallery ligger bare en kort gåtur unna.


De beste hotelltilbudene i Chinatown

Se alle de 4 149 hotellene i Chinatown
Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

Victory House London Leicester Square MGallery by Sofitel

14 Leicester Place, London
4,4
av 5, basert på 24 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields. Dessuten ligger Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre kun 10 minutter unna.

1,584 kr
The Piccadilly London West End

The Piccadilly London West End

65-73 Shaftesbury Avenue, London
3,9
av 5, basert på 598 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette boutique-hotellet, som befinner seg i Shaftesbury Avenue og der hvor Soho grenser til Chinatown i Londons teaterdistrikt, ligger 50 meter unna Leicester Square og Piccadilly Circus. En kort gåtur fra hotellet finner du T-banestasjonene Piccadilly Circus og Leicester Square.

W London Leicester Square

W London Leicester Square

10 Wardour Street, London
4,2
av 5, basert på 549 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

Leicester Square One

Leicester Square One

43 Charing Cross Road, London
3,8
av 5, basert på 54 anmeldelser
4.5 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, London Coliseum og St. Martin-in-the-Fields. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

The Leicester Square Collection

The Leicester Square Collection

5 Wardour Street, London
2,8
av 5, basert på 40 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten ligger i Soho og 5 minutters gange unna Leicester Square, Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre. Dessuten ligger Nasjonalgalleriet og Trafalgar Square kun 5 minutter unna.

London China Town Apartment

London China Town Apartment

Gerrard street, London
0.0 av 5.0

Denne leiligheten i London ligger i gåavstand fra Leicester Square, Piccadilly Circus og Her Majesty's Theatre. I nærheten finner du dessuten London Coliseum og Nasjonalgalleriet.

Clarendon Shaftesbury

Clarendon Shaftesbury

94 Shaftesbury Avenue, London
4.5 av 5.0

Denne leiligheten i London (Soho) ligger nær Leicester Square, Piccadilly Circus og London Coliseum. I nærheten finner du dessuten Her Majesty's Theatre og Nasjonalgalleriet.

The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 1 126 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.