Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller med basseng i Cestlice

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Reiseguide: Hoteller med basseng - Hoteller i Cestlice

Søk etter hoteller i Cestlice på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Cestlice ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Cestlice.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Cestlice.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Cestlice. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Cestlice.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Cestlice – så lenge de varer.

Flere reisealternativer

Ofte stilte spørsmål

Hvilke hoteller i Cestlice har basseng?
Grandior Hotel Prague: Et hotell 5 stjerner ligger rett ved Obecni dum kommunale hus. Overnattingsstedet tilbyr spa med full service, innendørsbasseng og restaurant. Grandium Hotel Prague: Et hotell 4 stjerner ligger rett ved Kruttårnet. Overnattingsstedet tilbyr spa med full service, innendørsbasseng og restaurant. Cosmopolitan Hotel Prague: Et hotell 4 stjerner ligger i nærheten av Dansehuset. Overnattingsstedet tilbyr innendørsbasseng, barnebasseng og spa med full service. Hotel Kings Court: Et hotell 5 stjerner ligger en 7-minutters gåtur unna Praha konferansesenter. Overnattingsstedet har innendørsbasseng, barnebasseng og 3 restauranter. Majestic Plaza Hotel Prague: Et hotell 5 stjerner ligger en 14-minutters gåtur unna Obecni dum kommunale hus. Overnattingsstedet tilbyr 3 restauranter, innendørsbasseng og spa med full service.
Hva kan man se og gjøre i Cestlice?
Utforsk steder som O2 Arena, Wenzelsplassen og Dansehuset mens du er i området. Få med deg lokale attraksjoner som Karlsplassen og Det tsjekkiske nasjonalmuseet.
Når er det best å reise til Cestlice?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Cestlice er 510 mm.