Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Carnaby Street

Musikere og kjendiser gjorde denne gågaten berømt under Swinging London-epoken på 1960-tallet, og området er kjent for sine shoppingmuligheter, restauranter og uteliv.

Ta turen til Carnaby Street, et område med en helt særegen og motebevisst avantgarde-kultur. Gaten ble anlagt på 1600-tallet, og på 1960-tallet ble gaten et av de kuleste stedene å være i perioden som ble omtalt som Swinging London. Bandmedlemmer fra Rolling Stones, Small Faces og The Who kom hit for å shoppe, spille og omgås groupier og trendsettere. I dag er det butikkene (både uavhengige butikker og kjedebutikker), pubene og konsertstedene som viderefører den sjarmerende Carnaby Street-ånden. 

Langs den brolagte gågaten finner du en broket samling av over 140 butikker, restauranter og utesteder. Her finner du butikker som selger klær i hippie- og mod-stil, tilbehør, barneklær og sportsutstyr. Noen av butikkene er startet av kjendiser, som Liam Gallagher, den tidligere vokalisten i Oasis. Flaggskipbutikkene til internasjonalt kjente merker ligger også her.

I de mindre sidegatene er det også mange motebutikker. Spesielt er Foubert’s Place og Newburgh Street verdt en titt. Du kan også besøke Kingly Court, et moderne kjøpesenter over tre etasjer bygget rundt en åpen plass. Nye og fremadstormende designere har butikker her, og du finner også kafeer og hurtigmatutsalg.

Trenger du en pause fra all shoppingen, kan du slå deg ned på en av de mange pubene i området og nyte stemningen. Shakespeare’s Head er fra 1700-tallet, og fra terrassen utenfor kan du se på mens moteløver og shoppere spankulerer forbi. Blant restaurantene finner du flere gourmetburgersteder, en ceviche-bar og en kro i spansk stil. Hvis du blir værende til mørket faller på, kan du feste sammen med de hippeste hippe på en blueskafé, en cabaret-klubb eller i en av cocktailsalongene.

Carnaby Street ligger vest for Soho-distriktet i London og er lett å komme seg til med offentlig transport. Undergrunnsstasjonene Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger under 10 minutters gange unna. Du kan også reise til Carnaby Street med buss. Det er busstopp i Regent Street i nærheten, en av de viktigste handlegatene i London.

Carnaby Street er i full aktivitet 7 dager i uken, både på dagtid og om kvelden. Du finner en omfattende liste over tilbud, arrangementer, restauranter og butikker på det offisielle nettstedet. Nettstedet har også en oversikt over åpningstidene til de enkelte stedene.

Overnatting i Carnaby Street

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal bo i Carnaby Street, kan du se nærmere på våre overnattingsalternativer i byen. Det finnes 1160 forskjellige hoteller å velge mellom i denne svært populære byen.

Som gode eksempler på topprangerte overnattingssteder i Carnaby Street finner man Bulgari Hotel, London i 171 Knightsbridge og Mandarin Oriental Hyde Park, London i 66 Knightsbridge. Sloane Square Hotel i 7–12 Sloane Square og Montana Hotel London i 67/69 Gloucester Road er to rimeligere valg det kan være verdt å undersøke hvis du reiser på budsjett.

Mens du utforsker Carnaby Street, vil du ha lyst å ta en tur til Tower of London, så en annen mulighet er å overnatte i nærheten av denne kjente attraksjonen. Olive Níké Apartments ligger rundt 0,9 kilometer unna. Et annet populært alternativ er Andaz London Liverpool Street, som ligger 0,9 kilometer unna.


De beste hotelltilbudene i Carnaby Street

Se alle de 4 672 hotellene i Carnaby Street
Courthouse Hotel 1,514 kr
Courthouse Hotel

Courthouse Hotel

19-21 Great Marlborough Street, London
   
  3,9
  av 5, basert på 1 099 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna London Palladium Theatre og Piccadilly Circus. Dessuten ligger Her Majesty's Theatre og Leicester Square kun 15 minutter unna.

  Marlin Waterloo 1,100 kr
  Marlin Waterloo

  Marlin Waterloo

  111 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   av 5, basert på 408 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette leilighetshotellet i London (Lambeth) ligger nær Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. I nærheten finner du dessuten Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye.

   The Grosvenor Hotel 1,132 kr
   The Grosvenor Hotel

   The Grosvenor Hotel

   101 Buckingham Palace Road, London
     
    4,2
    av 5, basert på 1 267 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

    Park Plaza Westminster Bridge London 1,475 kr
    Park Plaza Westminster Bridge London

    Park Plaza Westminster Bridge London

    200 Westminster Bridge Road, London
      
     4,4
     av 5, basert på 9 204 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

     Hyatt Place London Heathrow Airport 610 kr
     Hyatt Place London Heathrow Airport

     Hyatt Place London Heathrow Airport

     The Grove, West Drayton
       
      4,3
      av 5, basert på 5 778 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Hillingdon, 4,6 kilometer unna Stockley Park og 10 kilometer unna London Motor Museum og Brunel University. Dessuten ligger Windsor Castle og Twickenham stadion 15 kilometer unna.

      Sofitel London Heathrow 1,166 kr
      Sofitel London Heathrow

      Sofitel London Heathrow

      Terminal 5, West Drayton
        
       4,6
       av 5, basert på 3 935 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær flyplassen, i samme område som Runnymede Air Forces Memorial, Windsor Castle og Thorpe Park. Andre severdigheter i nærheten er Frogmore House og St. Laurence kirke, Slough.

       Mondrian London 1,497 kr
       Mondrian London

       Mondrian London

       20 Upper Ground, London
         
        4,7
        av 5, basert på 1 076 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Lambeth og 10 minutters gange unna Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Dessuten ligger St. Paul's Cathedral og London Dungeon kun 15 minutter unna.

        Park Plaza London Riverbank 1,085 kr
        Park Plaza London Riverbank

        Park Plaza London Riverbank

        18 Albert Embankment, London
          
         4,2
         av 5, basert på 3 082 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Kennington og 15 minutters gange unna Tate Britain, The Oval og Houses of Parliament. Dessuten ligger Big Ben og London Dungeon kun 2 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.