Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Camden High Street

Camden High Street er tettpakket med barer, restauranter, markeder og konsertsteder, og her kan du virkelig oppleve den elektriske stemningen i Camden Town.

Ta turen til Camden High Street og bli kjent med den fargerike og frigjorte livsstilen i Camden Town. Her omgås gothere, punkere, mods og rockere fredelig. Opplev konserter med både nye og kjente artister, og ta for deg av det store utvalget av mat og drikke i de lokale pubene, der man kan risikere å støte på kjendiser av internasjonalt format. Camden High Street er ca. 1 kilometer lang, og strekker seg mellom Regent’s Canal og Harrington Square.

Hele gaten, og særlig den nordlige delen, er et paradis for shoppelystne. Butikkene har spesialisert seg på alt fra burlesque og goth til rockabilly- og vintagestil. Her finner du også kjedebutikker, lærvareforhandlere og butikker som selger brukte plater. Titt inn i en av tatoveringssalongene, og ta deg tid til å lese de morsomme slagordene på t-skjortene i butikkvinduene.

Utforsk samlingen av markeder som utgjør Camden Markets. Ved Camden (Buck Street) Market holder mange uavhengige moteutslag og gatematboder til. På den andre siden av Regent’s Canal ligger Camden Lock Market, der gallerier og gullsmeder ligger side om side med skreddere, bruktbutikker og ettertraktede designere. Matmarkedet her tilbyr mat fra Etiopia, India og Vietnam, i tillegg til flere andre land.

Siden 1960-tallet har Camden Town vært synonymt med musikk, og både etablerte og kommende stjerner besøker fortsatt området. På konsertsteder som Electric Ballroom og Koko har kjente band som Blur, Joy Division og Red Hot Chili Peppers opptrådt.

Ta en kveld på byen sammen med de utadvendte og feststemte gjestene på de tradisjonelle pubene i gaten. Like ved nordenden av gaten ligger The Hawley Arms, stamstedet til flere Hollywood-stjerner og avdøde Amy Winehouse. Besøk Etcetera Theatre hvis du vil ha en kveld med litt mer alternativ underholdning. Dette er en av hovedscenene under Camden Fringe, en månedslang komedie- og teaterfestival som avholdes i august.

Camden High Street går gjennom sentrum av Camden Town, et nabolag i det nordlige London. Undergrunnsstasjonene Camden Town og Mornington Crescent leder rett opp i gaten og har undergrunnsforbindelser til alle deler av byen. Det er også busstopp flere steder i gaten, og det er derfor lett å reise til Camden High Street med buss.

På nettstedet til markedene og konsertstedene kan du se åpningstidene og oppdaterte arrangementskalendere.

Overnatting i Camden High Street

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Camden High Street, kan du se nærmere på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 1161 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne spennende byen.

Eksklusive hoteller som Bulgari Hotel, London, som ligger i 171 Knightsbridge, og Mandarin Oriental Hyde Park, London, som ligger i 66 Knightsbridge, vil helt sikkert tilfredsstille selv de mest kresne besøkende. Hvis du ser at disse alternativene ikke er egnet for behovene dine, er Sloane Square Hotel eller Montana Hotel London to billigere steder som kan dekke behovene dine.

Et annet godt alternativ er å bo i gangavstand fra St. Paul's Cathedral ved å bestille et rom på Market View by BridgeStreet, som ligger kun 0,5 kilometer unna. Et annet populært valg er The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet, som ligger 0,09 kilometer fra St. Paul's Cathedral.


De beste hotelltilbudene i Camden High Street

Se alle de 4 281 hotellene i Camden High Street
796 kr
St Christopher's Inn, Camden - Hostel

St Christopher's Inn, Camden - Hostel

48-50 Camden High Street, London
3,9
av 5, basert på 70 anmeldelser
2.0 av 5.0

Dette vandrerhjemmet ligger i Camden Town og 2 kilometer unna KoKo London, ZSL London Zoo og British Library. Dessuten ligger University of London og BT Tower kun 2 kilometer unna.

Park Views Apartments

Park Views Apartments

Savant House, 63-65 Camden High Street, London
3,0
av 5, basert på 6 anmeldelser
4.0 av 5.0

Leilighetene ligger flere steder i London.

1,303 kr
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 1 163 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

1,223 kr
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 8 996 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

584 kr
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
av 5, basert på 5 609 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,6 kilometer unna Stockley Park og 15 kilometer unna Windsor Castle og Twickenham stadion. Dessuten ligger Eton College og Thorpe Park 15 kilometer unna.

1,235 kr
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
av 5, basert på 3 855 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær flyplassen, i samme område som Runnymede Air Forces Memorial, Windsor Castle og Thorpe Park. Andre severdigheter i nærheten er Frogmore House og St. Laurence kirke, Slough.

761 kr
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
av 5, basert på 4 438 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette London-hotellet ligger i gangavstand fra Hyde Park og Paddington stasjon. Kensington Palace og Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

1,075 kr
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
4,0
av 5, basert på 8 684 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i City of Westminster og 5 minutters gange unna Covent Garden Market og King's College London. Dessuten ligger Royal Opera House og London Coliseum kun 10 minutter unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.