Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Romantiske hoteller i Brzeznica

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Romantiske hoteller i Brzeznica

Paszkowka Palace
4 out of 5
Paszkowka 37, Paszkowka, Brzeznica, Lesser Poland
Hent priser
4/5Very Good! (66 anmeldelser)
Flott palass

"Hotellet ligger litt gjemt ute på landsbygda, men det er dertil veldig deilig og fredelig. Bør ha leiebil om man overnatter her da bussforbindelser og drosjer visstnok var noe kronglete. Snaue 30 minutter til både Krakow sentrum og 40 minutter til Auschwitz. Rommet var ryddig og pent, men kan kanskje ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2013

Paszkowka Palace
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller - Hoteller i Brzeznica

Søk etter hoteller i Brzeznica på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Brzeznica ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Brzeznica.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Brzeznica.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Brzeznica. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Brzeznica.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Brzeznica – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Brzeznica?
Hvis du og din kjære er på utkikk etter en romantisk ferie, kan vi hjelpe til med planleggingen. Har du lyst til å reise litt rundt i området, kan du for eksempel ta en tur innom Wawel slott, Markedsplassen eller Oskar Schindlers fabrikk. Hvis du gjerne vil overnatte nær en interessant severdighet, så er det mulig å sortere etter bydel eller avstand til de mest populære stedene. Slik får du sett alt på ønskelisten!
Hvordan er været på forskjellige årstider i Brzeznica?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 22 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Brzeznica er 688.70 mm.
Hva kan man gjøre i Brzeznica?
Det finnes ikke noe bedre enn å utforske et nytt sted med sin kjære, så ta en titt på alt dere kan se og gjøre i Brzeznica. Det er mye å se litt utenfor Krakow, og vi kan anbefale å ta turen til Wawel slott, Markedsplassen eller Oskar Schindlers fabrikk.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Brzeznica?
Du kommer deg til Brzeznica ved å fly til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 18,7 km fra sentrum. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan du vurdere en leiebil.

Flere reisealternativer