Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Betina Winsig Hansen på trover

Hoteller i Bodø

Hoteller i Bodø

Bodø Hostel
2 out of 5
Sjøgata 57, Bodø
Hent priser
0.43 km fra sentrum
3.7/5Good! (38 anmeldelser)
overaskende bra

"oppholdet var bra men engelsktalende personell er kanskje ikke noe alle takler like godt som jeg, ellers var håndvasken tett. men dette gjorde ikke så mye for oss kommer sikkert til å bruke dette stedet igjen en gang."…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2014

Bodø Hostel
Clarion Collection Hotel Grand Bodø
3.5 out of 5
Professor Schyttes Gate 1, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 236 kr per natt
0.28 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (351 anmeldelser)

"Fint og sentralt hotell. Store fine rom og hyggelig betjening, ble servert frokost pakker i stede for buffet som ikke var noe og klage på med tanke på situasjonen med covid-19. Minuset var at det ikke var rengjøring i helgene og rommet var dårlig rengjort før vi fikk dette."…"

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2020

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Opsahl Gjestegaard
3.5 out of 5
Prinsensgt. 131, Bodø
Hent priser
0.43 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (16 anmeldelser)
Personlig service med et hyggelig vertskap

"Dette ble en reise i tid. Et hjemmekoselig hotell, der jeg fikk sove i 2.etg. på rommet i til Jarle Andhøy. Rommet var innredet med et personlig preg der Roald Amundsen våket ved sengen. Rommet hadde et moderne og lite - men likevel passe stort bad. Et lite familiedrevet hotell i en rolig gate nær ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2018

Opsahl Gjestegaard
Scandic Fauske Hotel
3 out of 5
Storgata 82, Fauske
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt
43.64 km fra sentrum
3.8/5Good! (216 anmeldelser)
Helt OK

"Helt OK hotell, kunne nok trengt litt oppgradering. Men rent og ordentlig. Hyggelige ansatte og gode senger."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Scandic Fauske Hotel
Modern, Luxury and a Spectacular Apartment on the First Line Facing the sea
Skagen Gaard
3 out of 5
Skagen 171, Bodø, Nordland Bodø
Prisen er 1 350 kr per natt
7.12 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Fantastisk sted - bør oppleves

"Skagen gård er en helt unik opplevelse. En gammel gård med historie, atmosfære og vakker beliggenhet. Ikke minst et fantastisk vertskap ; vennlig, ivaretagende og profesjonelt . En vert som var et oppkomme av kunnskap om sted og historie, i tillegg en svært habil kokk. Vi fikk servert nydelig kveite ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2020

Skagen Gaard
2 Roms Overnatting i Bodø
Midnattsolveien 2466, Bodø, Nordland (county)
Hent priser
23.55 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Bodø
Thon Hotel Nordlys
3.5 out of 5
Moloveien 14, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 080 kr per natt
0.54 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (270 anmeldelser)

"Sentralt og fint hotell; god frokost, men for fullt i spisesalen i disse koronatider, trengsel. Hyggelig betjening. Nedtrekk er dårlig lydisolasjon mot korridor, slamring med dører. Snorking fra naborom hele natten,"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2020

Thon Hotel Nordlys
Skagen Hotel
3 out of 5
Nyholmsgata 11, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 914 kr per natt
0.39 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (427 anmeldelser)
Koselig hotell

"Bra beliggenhet, hyggelig atmosfære, fine rom, flott med vafler og kveldsmat. Kommer gjerne igjen neste gang jeg er i byen!"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Skagen Hotel
Bodo Hotell
3.5 out of 5
Prof Schyttesgate 5, Bodø
Prisen er 880 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4/5Very Good! (433 anmeldelser)

"Rolig og koselig hotell. Kommer gjerne tilbake igjen."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

Bodo Hotell
City Hotell
2 out of 5
Storgata 39, Bodø
Prisen er 695 kr per natt
0.42 km fra sentrum
3.7/5Good! (171 anmeldelser)

"Rent hotell, supert til bare å sove på"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

City Hotell
Saltstraumen Hotel
3.5 out of 5
Kapstøvn. 23, Saltstraumen, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 495 kr per natt
11.3 km fra sentrum
4/5Very Good! (55 anmeldelser)

"Det at hotellet ikke åpnet før kl 15 ble vi paff over, ikke opplevd det før. Ellers fine rom, stille omgivelser og hyggelig betjening:-)"…"

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2020

Saltstraumen Hotel
Scandic Havet
4 out of 5
Tollbugata 5, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 199 kr per natt
0.38 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (955 anmeldelser)

"Svært god service, men frokostpakken kunne vært bedre"…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2020

Scandic Havet
Saltstraumen Brygge
3 out of 5
Saltstraumen Brygge, Bodø
Prisen er 2 150 kr per natt
12.21 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (104 anmeldelser)

"Nytt og rent. Meget gode senger og fantastisk utsikt, selv om været var dårlig, men det er jo ikke brygga sin feil :P"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2020

Saltstraumen Brygge
Scandic Bodø
3.5 out of 5
Sjøgata 23, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 915 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4/5Very Good! (621 anmeldelser)

"Etter kommunikasjon både på melding Og telefon om ekstra dyner og puter på jobb, måtte vi likevel be om det. Resepsjonisten virket meget uinterrest og hadde flere private samtaler før man følte man kunne gå i resepsjonen å be om hjelp før innsjekk."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Scandic Bodø
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bodø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bodø

Hotell Bodø: Bodø ligger i Nordland fylke nesten helt ute i havgapet. Dette medfører en karrig natur og et litt ustabilt vær, men byen besøkes hvert år av mange turister fra både Norge og utlandet til tross for dette. Hoteller i Bodø tilhører gjerne en hotellkjede, men det betyr ikke at du ikke kan finne et billig hotell i Bodø allikevel.

Flere hoteller i Bodø ligger like ved vannet og tilbyr utsikt til havnen og landskapet utenfor Bodø by. Velger du å bestille rom på noen av disse hotellene, kan du vente deg en ganske spesiell opplevelse. Dersom du på den annen side velger å overnatte på et hotell nærmere sentrum av Tromsø, vil du bo nærme de hyggelige restaurantene og de mange severdighetene byen har å tilby.

Har du funnet dine flybilletter til Bodø og reiser dit for en helg eller et litt lengere opphold, er det mange aktiviteter du kan bli med på. I og omkring Bodø er det de flotte naturopplevelsene som står i sentrum.

Aktiviteter utenfor ditt hotell i Bodø

Er du glad i å være aktiv og utforske nye ting når du reiser, er Bodø en ideell feriedestinasjon. Eksempelvis kan du besøke Kjerringøy rett nord for Bodø som er et virkelig spesielt sted. Det var opprinnelig en handels- og markedsplass på 1600-tallet, og kystmiljøet der er godt bevart. Har du lest Knut Hamsun, vil du kanskje kjenne deg igjen i dette landskapet.

Den dramatiske Saltstraumen tiltrekker også mange besøkende. Dette er verdens sterkeste malstrøm og ekstreme naturkrefter utspiller seg når flere millioner kubikkmeter vann skal gjennom en trang passasje i løpet av noen få timer. Det er også et lite eldorado for fiske- og dykkeinteresserte.

Midnattssolen er et annet imponerende naturfenomen som tiltrekker mange turister. Solen går aldri ned i perioden med midnattssol, og du kan nyte den fra for eksempel Mjelde – en sagnomsust strand i området. Det er altså ikke dumt å leie bil i Bodø , da det finnes flere fantastiske naturopplevelser utenfor sentrum.

Museer, kirker og havørn i Bodø

Nordland fylke er full av historie. På Bodøs museer kan du vandre rett inn i en dramatisk og fascinerende historie ved å besøke Luftfartsmuseet eller Nordlandsmuseet. På Luftfartsmuseet kan du se flotte utstillinger av berømte og beryktede militærfly, og på Nordlandsmuseet kan du oppleve Bodøs historie helt tilbake fra 1816 og frem til i dag. Selve museet holder til i en av de eldste bygningene i Bodø. Et annet bygg som er verdt et besøk er domkirken i Bodø. Denne er relativt ny (1956) og har et unikt og vakkert interiør med glassmalerier, nordlandsryer og mosaikk.

De lokale som jobber på havet i nærheten av Bodø, og kjenner det ut og inn, vet hvor havørnen befinner seg. Å få muligheten til å se en av disse mektige, flyvende skapningene er svært populært i Bodø. Byen har nemlig den størst tettheten av havørn i hele verden.

Matopplevelser nær ditt hotell i Bodø

En reise til Bodø kan innebære mange gode smaksopplevelser. Det finnes flere steder i nærområdet som er sertifisert som Norwegian Footprint ¬– restauranter med lokal mat, og alle restauranter og kafeer som er sertifisert serverer hjemmelaget mat med lokal identitet og norske råvarer.

Det er mange hyggelige kafeer i Bodø. Hvis du først går på Nordlandsmuseet og så på kafeen Farmors Stuer, med interiør fra 40- og 50-tallet, vil den nostalgiske opplevelsen bli komplett. Få ting kan sammenlignes med å sitte med en god kaffe i hånden og nyte utsikten over havet. I en by som ligger så nær det norske havgapet, er ikke denne opplevelsen langt unna.

Hotellbestilling i Bodø

Du kan finne gode overnattingstilbud, og billige hoteller i Bodø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bodø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bodø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enklere hoteller med få stjerner til luksushoteller med 5 stjerner.
  • Et tredje alternativ er å skrive inn reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bodø for akkurat dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Bodø?
Scandic Havet er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Kjerringøy Bryggehotell og Clarion Collection Hotel Grand Bodø.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bodø hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Bodø.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Bodø?
Basert på anmeldelser er Bodø Hostel et populært overnattingssted med 2 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Bodø?
Vestvatn - Arctic Cabins er et populært valg for familier på Expedia. Denne hytta kan blant annet friste med kjøkken på rommet og gratis parkering. Andre valgmuligheter for familieturen er Scandic Havet og Radisson Blu Hotel, Bodo. Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Bodø?
Saltstraumen Hotel er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med 2 boblebad og en restaurant. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Scandic Havet og Thon Hotel Nordlys.

Nylige anmeldelser av hoteller i Bodø

Flere reisealternativer