Bloomsbury

Gå langs de brede gatene i dette elegante distriktet, som har prestisjetunge universiteter, luftige torg og The British Museum.

Bloomsbury er et distrikt i sentrum av London som utstråler en akademisk kultur og samtidig en landsbyaktig sjarm. Det er et sofistikert område karakterisert av utdanningsinstitusjoner, grøntområder og museer. Bloomsbury er kjent for å huse beboere som Charles Darwin, Karl Marx og Virginia Woolf. I dag tiltrekker det seg en blanding av studenter, litteraturentusiaster og tenkere.

En stor attraksjon i området er The British Museum. Oppdag en fascinerende samling med kunst og arkeologiske gjenstander som strekker seg over 7000 år. Et stort høydepunkt er verdens mest omfattende utstilling av egyptiske antikviteter. Museet er åpent hver dag, og det er gratis inngang, slik at du bare må ta turen innom.

Opplev områdets utdanningsarv ved å rusle blant bygningene til anerkjente institusjoner, der det mest kjente er University College of London. Se utstillingene av truede og utdødde dyr i Grant Museum of Zoology. Finn ut mer om livet til Nile Valley ved The Petrie Museum of Egyptian Archaeology. Det er gratis å besøke begge museene.

Sett av litt tid til å slappe av i Bloomsburys samling av pittoreske torg. Bloomsbury Square ligger blant vakre rekkehus og er ett av Londons eldste torg. Se på de flotte georgianske, viktorianske og edvardianske husene som omkranser Russell Square. Torgets plener er omgitt av skyggefulle trær og er perfekte til piknik på solrike dager.

Litteraturelskere vil fryde seg over muligheten til å lete gjennom de mange bokhandlene i området. Skoob Books har over 50 000 brukte bøker. Se kunst fra Afrika, Asia og Midt-Østen ved Brunei Gallery. Se komedie, dans eller musikk på Bloomsbury Theatre.

Besøk en av de mange tradisjonelle pubene, som gir området enda mer landsbysjarm. Prøv mat og produkter fra hele verden på Bloomsbury Farmer’s Market. Det finner sted på torsdager på Torrington Square.

Du finner Bloomsbury mot den sørlige enden av London Borough of Camden. Flere av Londons undergrunnsstasjoner ligger i området, deriblant Euston Square, Goodge Street, Russell Square og Tottenham Court Road. Offentlige busser stopper også her hele dagen og kvelden. Bloomsbury grenser mot Covent Garden i sør og Soho i sørvest.


Guide til utforskning av Bloomsbury


De beste hotelltilbudene

Se alle hoteller i Bloomsbury
1.0 av 5.0
1.5 av 5.0
2.0 av 5.0
2.5 av 5.0
3.0 av 5.0
3.5 av 5.0
4.0 av 5.0
4.5 av 5.0
5.0 av 5.0
De mest populære pakketilbudene som er funnet av våre reisende
De mest populære pakketilbudene som er funnet av reisende fra [originCity]

De beste tilbudene på fly + hotell

Se alle pakkereiser til Bloomsbury

De beste tilbudene på fly


Bestill ferie til Bloomsbury