Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Barcelona
Reiseguide

Barceloneta strand som viser nattbilder, gatescener og by

Reis på ferie til Spanias nest største by, som er velsignet med særegen arkitektur, museer i verdensklasse og gater fylt med katalonske rytmer og dufter.

Kombiner strand- og storbyferien og dra til Barcelona, hovedstaden i Catalonia, som har 2,5 millioner innbyggere. Tapasbarene ligger tett langs de sjarmerende, trange gatene, og på byens torg blir tilskuerne underholdt med tradisjonell dans. Hele byen bærer preg av den modernistiske arkitekten Antoni Gaudi – alt fra parker til offentlige bygg.

Ikke finn på å bruke bil når du er på storbyferie i Barcelona. Benytt deg heller av metrosystemet, ta bussen eller lei en sykkel. Men det beste er å ta beina fatt. La sansene pirres av synsinntrykk, lyder og smaker mens du spaserer rundt i byens gater.

Ta deg en tur langs promenadegaten Las Ramblas, midt i hjertet av byen. Den strekker seg fra parken Plaça de Catalunya i nord og ned til havneområdet. Her ligger restaurantene, blomsterbodene og souvenirbutikkene på rekke og rad. På dagtid er det et yrende folkeliv her, og flust med gateartister, mens partyløvene fyller gatens barer til langt på natt.

Utforsk "Det gotiske kvarter", som ligger nord for Las Ramblas. Her finner du den vakre Barcelona-katedralen fra 1300-tallet, der Barcelonas skytshelgen, Santa Eulàlia, er begravd.

Ta taubanen opp til toppen av Montjuic, en høyde like ved sentrum. Her kan tilbringe en hel dag, få med deg de mange attraksjonene og nyte fantastisk utsikt over hele byen. Kjøl deg ned ved Font Magica (den magiske fontenen) foran nybarokke Palau National (nasjonalpalasset) før du nyter tradisjonell kunst og mat i Poble Espanyol (den spanske landsbyen).

Gaudis fantasifulle bygninger er et høydepunkt i Barcelona. Disse kan ses i kronologisk rekkefølge. Begynn med det første huset, Casa Vicens, og avslutt med hans siste mesterverk, Sagrada Familia. Ikke gå glipp av Park Guell, som har en mosaikkterrasse med utsikt over byen og havneområdet.

I Barcelona finner du mer enn 50 museer. I Picasso-museet kan du se tegninger Spanias mest berømte kunstner laget som barn. Deretter kan du sette seil for Museu Maritim (maritimt museum) i det historiske verftet fra 1300-tallet.

Barcelona er en barnevennlig by. Tilbring en dag sammen med lokalbefolkningen på stranden, eller studer livet under vann i akvariet i Barcelona. Om kvelden kan du høre katalansk musikk i Palau de la Música Catalana, før du rusler videre gjennom gatene for å oppleve Barcelonas unike atmosfære på kveldstid.

Hvor du bør bo i Barcelona

W Barcelona
W Barcelona
5 out of 5
Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
Prisen er 2 559 kr per natt fra 18. apr. til 19. apr.
Dette hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i Barceloneta og 2 kilometer unna Barcelonas havn kabelvogn, Barceloneta strand og Port Vell. Dessuten ligger ...
4.3/5Excellent! (988 anmeldelser)
Må oppleves
"Over all forvetning"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

W Barcelona
H10 Madison
H10 Madison
4.5 out of 5
C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
Prisen er 1 203 kr per natt fra 18. apr. til 19. apr.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Barri Gòtic og få skritt fra Katedralen i Barcelona og Palau de la Musica Catalana. Dessuten ligger Passeig de Gracia ...
4.8/5Exceptional! (1,126 anmeldelser)
Kommer gjerne tilbake
"Vi hadde et flott opphold på hotell H10 Alt fungerte utmerket, rent, pent og bra beliggenhet. Takterrassen var rett og slett fantastisk. Personalet var vennlige og imøtekommende på en personlig, men profesjonell måte. Når flyet vårt ble kansellert og vi måtte bli en natt til hev de seg rundt og ordnet ..."

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019

H10 Madison
Barceló Sants
Barceló Sants
4 out of 5
Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona
Prisen er 702 kr per natt fra 1. mai til 2. mai
Dette hotellet ligger i Sants-Montjuic og 15 minutters gange unna De venetianske tårn og Fira de Barcelona Montjuïc. Sants stasjon ligger to minutters gange ...
4.4/5Excellent! (980 anmeldelser)
Wonderful experience, great location
"Booked the hotel for 4 nights. My second time back to this hotel and never feel disappointed. Was upgraded to suite and it was really perfect and comfortable with large bathroom, two toilets. The hotel right is above the trainline and metro which gives fast access to many places. Recommend !"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Barceló Sants
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Duquesa Suites
Duquesa Suites
4 out of 5
Pla??a Antonio López 5, Barcelona
Prisen er 1 154 kr per natt fra 18. apr. til 19. apr.
Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger ved havet i Barcelona og 5 minutters gange unna Universitat Pompeu Fabra og Port Vell. Dessuten ligger La ...
4.7/5Exceptional! (542 anmeldelser)
"Veldig hyggelig service👍 Litt misforståelse med hotellet og leilighetene... fikk fint rom men ingen utsikt😳 så rett i en murvegg. Men fikk byttet dette etterhvert, og det var veldig bra!👍"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Duquesa Suites
Capri by Fraser Barcelona
Capri by Fraser Barcelona
4 out of 5
Sancho de Avila 32-34, Barcelona
Prisen er 742 kr per natt fra 25. apr. til 26. apr.
Dette leilighetshotellet ligger i Sant Marti og 10 minutters gange unna Museu de la Musica og Teatre Nacional de Catalunya. Dessuten ligger Glòries-tårnet og ...
4.4/5Excellent! (773 anmeldelser)
"Supert opphold, veldig god service. Treningsstudio som var stort og vellutstyrt. Frokosten kunne vært mye sunnere, eneste savn."

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Capri by Fraser Barcelona
Aparthotel Atenea Valles
Aparthotel Atenea Valles
4 out of 5
Magallanes/Aragón s/n, Granollers
Prisen er 677 kr per natt fra 25. apr. til 26. apr.
Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Granollers og 15 minutters gange unna L'Adoberia historiske senter, Granollers kirke ...
4.2/5Excellent! (528 anmeldelser)
Bra servis, bra renhold,bra fasilitet,rolig sted
"De var veldig hyggelig folk, veldig bra for familie, hotelen er lit lang om midt av Barcelona, jeg var lit red om bevegelse men på tog tar det 30 min til hjerte av Barcelona da kan man kjøpe tog kort for å dra over alt togstasjon er 5 min til anbefales"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Aparthotel Atenea Valles
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Barcelona

Populære aktiviteter i Barcelona

Anmeldelser av Barcelona

4.6

Populært reisemål

5 - Fantastisk
56
5 - Fantastisk 62.22222222222222%
4 - Bra
31
4 - Bra 34.44444444444444%
3 - OK
2
3 - OK 2.2222222222222223%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
1
1 - Forferdelig 1.1111111111111112%

4/5 - Bra

G

16. jan. 2020

Utrolig fint vær da vi var der (uke 2 i januar). Mye gode mat i restauranter som vi har vært i. Drosje koster ikke så mye heller.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

30. sep. 2019

Vi elsker BC og reiste derfor ned her for å gifte oss.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

22. sep. 2019

Hadde på forhånd hørt om ekstremt mye kriminalitet i Barcelona, men vi opplevde ikke noe ubehagelig mens vi var der. Mye politi i gatene så det opplevdes trygt, men viktig å ta sine forholdsregler og ta godt vare på tingene sine,

4/5 - Bra

Verifisert reisende

20. sep. 2019

Ta en tur til Tibidabo. Super tur.

5/5 - Fantastisk

Alexander

21. jul. 2019

Learn to use the metro and bus system. It’s going everywhere.

5/5 - Fantastisk

Krabbesund

4. jul. 2019

Stor by som inneholder ALT! Flere strender å velge i. Områdene rundt sentrum; Gracia, el Born, el Barigottic var fantastisk å utforske!

Byer nær Barcelona