Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Tur til Barcelona

Reis på ferie til Spanias nest største by, som er velsignet med særegen arkitektur, museer i verdensklasse og gater fylt med katalonske rytmer og dufter.

Kombiner strand- og storbyferien og dra til Barcelona, hovedstaden i Catalonia, som har 2,5 millioner innbyggere. Tapasbarene ligger tett langs de sjarmerende, trange gatene, og på byens torg blir tilskuerne underholdt med tradisjonell dans. Hele byen bærer preg av den modernistiske arkitekten Antoni Gaudi – alt fra parker til offentlige bygg.

Ikke finn på å bruke bil når du er på storbyferie i Barcelona. Benytt deg heller av metrosystemet, ta bussen eller lei en sykkel. Men det beste er å ta beina fatt. La sansene pirres av synsinntrykk, lyder og smaker mens du spaserer rundt i byens gater.

Ta deg en tur langs promenadegaten Las Ramblas, midt i hjertet av byen. Den strekker seg fra parken Plaça de Catalunya i nord og ned til havneområdet. Her ligger restaurantene, blomsterbodene og souvenirbutikkene på rekke og rad. På dagtid er det et yrende folkeliv her, og flust med gateartister, mens partyløvene fyller gatens barer til langt på natt.

Utforsk "Det gotiske kvarter", som ligger nord for Las Ramblas. Her finner du den vakre Barcelona-katedralen fra 1300-tallet, der Barcelonas skytshelgen, Santa Eulàlia, er begravd.

Ta taubanen opp til toppen av Montjuic, en høyde like ved sentrum. Her kan tilbringe en hel dag, få med deg de mange attraksjonene og nyte fantastisk utsikt over hele byen. Kjøl deg ned ved Font Magica (den magiske fontenen) foran nybarokke Palau National (nasjonalpalasset) før du nyter tradisjonell kunst og mat i Poble Espanyol (den spanske landsbyen).

Gaudis fantasifulle bygninger er et høydepunkt i Barcelona. Disse kan ses i kronologisk rekkefølge. Begynn med det første huset, Casa Vicens, og avslutt med hans siste mesterverk, Sagrada Familia. Ikke gå glipp av Park Guell, som har en mosaikkterrasse med utsikt over byen og havneområdet.

I Barcelona finner du mer enn 50 museer. I Picasso-museet kan du se tegninger Spanias mest berømte kunstner laget som barn. Deretter kan du sette seil for Museu Maritim (maritimt museum) i det historiske verftet fra 1300-tallet.

Barcelona er en barnevennlig by. Tilbring en dag sammen med lokalbefolkningen på stranden, eller studer livet under vann i akvariet i Barcelona. Om kvelden kan du høre katalansk musikk i Palau de la Música Catalana, før du rusler videre gjennom gatene for å oppleve Barcelonas unike atmosfære på kveldstid.

Overnatting i Barcelona

Barcelona er et populært reisemål blant reisende og har et bredt utvalg av hoteller og leiligheter for alle typer ferierende. Expedias hotellsider for Barcelona gjør det enkelt å bestille, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det perfekte hotellet for deg.

Noen av de mer elegante overnattingsstedene i Barcelona er Hotel Arts Barcelona i Marina 19–21 og Ciutadella Park Apartments i Carrer de Joan d'Austria, 51. Hvis disse ikke passer behovene dine, kan du sjekke Mercer Hotel Barcelona i Carrer del Lledo 7 og Apartamento Abrevadero i Calle Calabria 10-12, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Ett av høydepunktene for ethvert besøk til Barcelona er Sagrada Familia. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia og Arago312 Apartments begge verdt en titt.


Guide til Barcelona


De beste hotelltilbudene i Barcelona

Se alle de 2 652 overnattingsstedene i Barcelona
Barcelona Airport Hotel 959 kr
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  4,0
  av 5, basert på 4 191 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna RCDE Stadium, Fira Barcelona og Gran Via 2. Dessuten ligger Casa Batllo og Palau de la Musica Catalana 15 kilometer unna.

  Hotel Colon Barcelona 1,626 kr
  Hotel Colon Barcelona

  Hotel Colon Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona
    
   4,4
   av 5, basert på 2 031 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette tradisjonelle hotellet, som har utsikt over katedralen i Barcelona i det gotiske kvarteret, ligger innen kort gangavstand fra Plaza Catalunya og Las Ramblas, og bare én kilometer unna strendene. Metrostasjonen er ikke langt unna.

   MH Apartments Barcelona
   MH Apartments Barcelona

   MH Apartments Barcelona

   Carrer Viladomat, 162, Barcelona
     
    4,5
    av 5, basert på 789 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Denne leiligheten ligger i Eixample og 2 kilometer unna Hospital Clinic, Casa Batllo og Placa d'Espanya. Dessuten ligger Placa de Catalunya og Den magiske fontenen i Montjuic kun 2 kilometer unna.

    Hotel Barcelona Princess
    Hotel Barcelona Princess

    Hotel Barcelona Princess

    Avinguda Diagonal 1, Barcelona
      
     4,3
     av 5, basert på 2 017 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou og 2 kilometer unna Museu Blau og Mar Bella strand. Dessuten ligger Sagrada Familia og Palau de la Musica Catalana kun 5 kilometer unna.

     W Barcelona 2,766 kr
     W Barcelona

     W Barcelona

     Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
       
      4,4
      av 5, basert på 1 002 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet, som ligger i den historiske bydelen, befinner seg ved stranden i Barceloneta og få skritt fra San Sebastian-stranden og Barceloneta strand. Dessuten ligger Palau de la Musica Catalana og Basilica de Santa Maria del Mar kun 3 kilometer unna.

      Eurostars Grand Marina
      Eurostars Grand Marina

      Eurostars Grand Marina

      Moll De Barcelona S/n, Barcelona
        
       4,4
       av 5, basert på 2 048 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet i luksuriøs stil ligger nær stranden i Ciutat Vella-området i Barcelona, i nærheten av Rambla de Mar, Port Vell og Gran Teatre del Liceu. Placa Reial og Las Ramblas ligger også i nærheten.

       Hotel SERHS Rivoli Rambla 970 kr
       Hotel SERHS Rivoli Rambla

       Hotel SERHS Rivoli Rambla

       La Rambla 128, Barcelona
         
        4,0
        av 5, basert på 1 279 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Barcelona, med gåavstand til Placa Catalunya, Palau de la Generalitat de Catalunya og Las Ramblas. Placa del Rei og Placa Reial ligger også i nærheten.

        URH Ciutat de Mataró
        URH Ciutat de Mataró

        URH Ciutat de Mataró

        Cami Ral, 648, Mataro
          
         3,8
         av 5, basert på 292 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet med et spa ligger ved havet, 1,2 kilometer unna Port De Mataro og 4,6 kilometer unna Argentona vannmuggemuseum. Dessuten ligger Premia de Mar-stranden og Llevant-stranden kun 10 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.