Tilpasset for -søket ditt:

Spa-hotell i Barcelona, Spania

Hotell Barcelona
Barcelona

Barcelona: populære spahotell

Hotel 1898 - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars
1 855 kr

Hotel 1898

La Rambla, 109; (entrance on the street, Barcelona - Kart
 
 
Veldig hyggelig hotel med god frokost og perfekt atomosfære. Gode senger og god plass på rommet. Romslig bad med påde badekar og dusj.
En reisende
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Barcelona, med gåavstand til Mercat de la Boqueria, Palau de la …Mer
Hotel Front Air Congress Aeropuerto - Hoteller i Sant Boi de Llobregat
Rating: 4.0 Stars

Hotel Front Air Congress Aeropuerto

C/ Alberedes, 16, Sant Boi de Llobregat - Kart
 
 
"Greit hotell for overnatting"
Forferdelig hotellbetjening. Ankom hotellet kl 15:30. fikk ikke rom før en time etterpå. Ingen beskjed fra hotellpersonalet. Prøvde å få kontakt med ei i resepsjonen. Hun snudde ryggen mot meg og begynte med andre ting mens jeg snakket til henne.
Reisende fra Trondheim
Dette hotellet med et spa ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna Fira Barcelona, Casa Batllo og Palau de la Musica …Mer
Sallés Hotel Ciutat del Prat - Hoteller i El Prat de Llobregat
Rating: 4.0 Stars

Sallés Hotel Ciutat del Prat

Av. Remolar, 46, El Prat de Llobregat - Kart
 
 
"more like a 3 star hotel"
The hotel is OK if you like to be close to Airport. Quiet. There are some restaurants near by. We ate in one (llamarada) located 300 m from the hotel in the same street, very good and reasonable. You can take the bus or the train in to Barcelona center. Cheap, and takes 30 to 45 min. Train from Barcelona is confusing since the train do not indicate the staqtions they stop at, and no useful signboards to tell you what to do. Hotel has free pick up service from and to Airport. We called the hotel for pick up. Had to wait more than 30 min in spite of hotel is located only 10 min. drive away.Litlle or no shopping or nightlife around the hotel . Checking in was slow.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Fira Barcelona, Placa d'Espanya og Den magiske fontenen i Montjuic …Mer
Hotel Colon Barcelona - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars

Hotel Colon Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona - Kart
 
 
"Xfdhbsgbsgbsbs"
Xwtbwgbsgbabfa agqtj. Afv avfab sbstb arvtabv atvqtjukusb atjayb. Wtjqtb wyjqtj
En reisende
Dette tradisjonelle hotellet, som har utsikt over katedralen i Barcelona i det gotiske kvarteret, ligger innen kort …Mer
ALMA Barcelona - Hoteller i Barcelona
Rating: 5.0 Stars
2 223 kr

ALMA Barcelona

Mallorca, 269-271, Barcelona - Kart
 
 
"Perfekt beliggenhet og nydelige senger"
Moderne, behagelig hotell med fantastiske senger. Vennlig personale og god service. Velsmakende frokost med godt utvalg.
Reisende fra Oslo, Norway
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Barcelona sentrum og få skritt fra Museu Egipci og Casa Mila. Dessuten ligger Casa …Mer
TWO Hotel Barcelona by Axel - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars

TWO Hotel Barcelona by Axel

Calabria 90-92, Barcelona - Kart
 
 
"Ypperlig"
Min venn Babette anbefalte meg dette hotellet fordi det var i ypperlig gangavstand til restauranten Sesamo. Selvfølgelig falt også det gjennomsiktige badet i smak. Fikk rene håndklær hver dag. Sov godt pga. god aircondition. Lett, god dyne. Basseng og bar på hotelltaket. Vilken lyx.
En reisende
Dette hotellet ligger i Barcelona sentrum og 15 minutters gange unna Arenas de Barcelona og Placa d'Espanya. Dessuten ligger …Mer
Hotel SB Plaza Europa - Hoteller i L'Hospitalet de Llobregat
Rating: 4.0 Stars
1 534 kr

Hotel SB Plaza Europa

Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat - Kart
 
 
"Rolig område"
Moderne , rent og pent hotell. Rolig område litt utenfor sentrum , 1 time å gå, 15 EUR med Taxi, mulighet for både buss og bane. Meget kort avstand til moderne kjøpesenter med mange butikker og restauranter. En god hotellopplevelse.
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i Sants-Montjuic og 3 kilometer unna Fira Barcelona, Placa d'Espanya og Den magiske fontenen i …Mer
Majestic Hotel & Spa Barcelona - Hoteller i Barcelona
Rating: 5.0 Stars

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Passeig De Gracia, 68, Barcelona - Kart
 
 
"Great service, great rooms, great breakfast"
Great stay, I had no complaints.cccccccccvvvvvvvvvvvvvvvvvjjjfdklnvfdjkjb
sigmund
Dette hotellet befinner seg i Passeig de Gràcia i Eixample-distriktet, to kvartaler unna Gaudís La Pedrera og én kilometer …Mer
Barceló Raval - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars

Barceló Raval

Rambla del Raval, 17-21, Barcelona - Kart
 
 
"Sentrumsnært og grei masj ned til stranden."
Bassenget var det minste jeg har sett, ellers var hotellet helt ok.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 10 minutters gange unna Boqueria marked, Las Ramblas og Gran Teatre del Liceu …Mer
Vincci Bit - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars

Vincci Bit

Carrer de Josep Pla, 69, Barcelona - Kart
 
 
"Fint hotell med basseng"
Tiltalende design. Rent og pent. Imøtekommende betjening. Takterrasse med bar og lite basseng. Gangavstand til stranden. Lett å ta metro til sentrum. Kjøpesenter rett ved. Spisesteder i nærheten. Mulighet for connected rooms.
En reisende
Dette hotellet ligger i Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou, 0,8 kilometer unna Parc del Forum og 5 kilometer unna …Mer

Søk blant 212 hoteller i Barcelona


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: Spa-hotell i Barcelona

  Hotell Barcelona: I en storby som Barcelona finner man det aller meste, og det er på ingen måte mangel på spa-hoteller i byen. Det har blitt mer og mer populært innen turismeindustrien å kunne tilby sine gjester gode spa-opplevelser, og Barcelona har fulgt med i timen.

  Utvalget innen spa og velvære i byen er svært godt, og det er gode muligheter for å kjøpe en billig spa-ferie til Barcelona for oss nordmenn. Spa-hotellene i byen holder en ganske høy standard, men det er også mange rimeligere alternativer. Om du vil ha et hotell med 1 stjerne eller 5 stjerner i Barcelona er opp til deg selv. Bruker du Expedia når du skal bestille har du gode muligheter til å finne et billig spa-hotell i Barcelona.

  Les mer

  Barcelona har imidlertid utrolig mye mer å by på enn bare spa og velvære, og på kulturfronten er mangfoldet stort og imponerende. Enten du vil se et av verdens beste fotballag spille hjemmekamp på berømte Camp Nou, oppleve den fantastiske kirken Sagrada Família eller traske rundt i den fascinerende parken Parc Güell – har du muligheten til dette i Barcelona.

  Spa og shopping

  Mange velger å kombinere spa-oppholdet med shopping, og i Barcelona er det butikker og kjøpesentre spredt rundt i hele byen. Prisene er jevnt over en god del lavere enn i Norge, så du har gode muligheter til å gjøre noen kupp på shoppingfronten i løpet av turen.

  Spa-hoteller i Barcelona

  Spa-hotellene i Barcelona ligger spredt rundt om i byen, og i en så stor by som Barcelona innebærer det at avstandene fort kan bli store, avhengig av hvilket hotell du velger. Det er derfor lurt å studere kartet litt før du bestemmer deg for hotell, så du kan velge et hotell som ligger sentralt i forhold til det du vil gjøre under oppholdet ditt. Når det er sagt, er det kollektive transporttilbudet i Barcelona svært bra, så det er ikke noe problem å komme seg mellom de forskjellige bydelene, men det tar naturligvis litt tid. Det er også lurt å lese hotellets beskrivelse nøye, siden denne informasjonen ofte fortelle deg hva spa-tilbudet til hotellet består av. Mens noen hoteller har alt fra innendørsbasseng og spa med full service, er det andre som kanskje bare byr på treningssenter og badstue.

  Noen av Barcelonas beste spa-opplevelser

  Det er noen spa-hoteller i Barcelona som kan by på det lille ekstra på spa-fronten, og Gran Hotel La Florida er ett av disse hotellene. Hotellets spa, Zen Zone Spa, ligger 500 meter over byen, med fantastisk utsikt ut over havet av bygninger. Spaet byr på alt du forventer av et spa i dette sjiktet, blant annet tyrkisk hamam, boblebad, dampbad, treningssenter og et innendørs/utendørs svømmebasseng – som du rett og slett bare må se selv. Dersom du vil bo mer sentralt, er Bliss på W Barcelona et annet meget godt alternativ. Spaet er på over 2200 kvadratmeter og strekker seg over to etasjer. Det har alt du kan tenke deg av behandlinger, og selvfølgelig alle fasiliteter.

  Hotellbestilling: Barcelona

  Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser