Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

prismatch på reisen din.


Populære Spahotell i Barcelona

Se alle de 2 526 hotellene i Barcelona
Hotel 1898

Hotel 1898

La Rambla, 109; (entrance on the street, Barcelona
4.5 av 5.0
4,7 av 5 (2 045 anmeldelser)
Flott hotell midt på La Rambla. Cava-frokost på takterrassen kan anbefales. Vi var så heldig å bli oppgradert til suite med privat takterrasse og svømmebasseng! Magisk.
  22. mai 2017
Hotel Colon Barcelona

Hotel Colon Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona
4.5 av 5.0
4,4 av 5 (2 028 anmeldelser)
Bra hotell med nær beliggenhet til serverdigheterHadde et 4 dagers opphold på dette hotellet. Kan anbefales. Stort fint rom. Utsikt rett på Katedralen. Ingen støy fra gaten når balkongdøren ble lukket. Frokosten var grei. Ikke av de billigste hotellene, men helt topp på alle måter.
  26. apr 2017

1,022 kr

1,022 kr
Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only

Aribau 33, Barcelona
4.5 av 5.0
4,0 av 5 (1 807 anmeldelser)
Flott rom og innbydende frokost. Artig slagord: Hetrofriendly!
  14. feb 2017

783 kr

783 kr
Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (2 040 anmeldelser)
In senter town It was wonderfull lice people , nice staff, loved the breakfast with alot of varitirs , this placr is near. Cataluniya and can go anywhere from here . The people in the hotel are very friendly i loved the wseimming pool in the top floor.
  7. aug 2017

984 kr

984 kr
Sallés Hotel Pere IV

Sallés Hotel Pere IV

C/Pallars,128, Barcelona
4.0 av 5.0
4,0 av 5 (891 anmeldelser)
Fint hotellNær strand og by.metro 3 min unna.byen 2 stopp unna.strand 11 min gange.
  9. mai 2016
Gran Hotel Torre Catalunya

Gran Hotel Torre Catalunya

Avenida Roma 2-4, Barcelona
4.5 av 5.0
4,4 av 5 (2 094 anmeldelser)
Nice hotel close to metro/railroadstationvery easy access from/to airport. Close to metro. Use the metro in Barcelona, it is easy/safe/clean/fast/cheap. The room was as any hotelroom. The resturant in topfloor had a fantastic view.
  9. sep 2014
Catalonia Atenas

Catalonia Atenas

Av. Meridiana, 151, Barcelona
4.5 av 5.0
3,7 av 5 (277 anmeldelser)
Ikke likt beskrivelsen, bildene samsvarer ikke med den aktuelle tilstanden
  30. aug 2015
ALMA Barcelona

ALMA Barcelona

Mallorca, 269-271, Barcelona
5.0 av 5.0
4,8 av 5 (891 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet og nydelige sengerModerne, behagelig hotell med fantastiske senger. Vennlig personale og god service. Velsmakende frokost med godt utvalg.
  23. nov 2015

1,832 kr

1,832 kr
Catalonia Magdalenes

Catalonia Magdalenes

Carrer de les Magdalenes 13-15, Barcelona
4.5 av 5.0
4,8 av 5 (279 anmeldelser)
castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia

castro Exclusive Residences SPA Sagrada Familia

Carrer de Provenca, 414, Barcelona
4.5 av 5.0
4,2 av 5 (371 anmeldelser)
Castro residence is magnificent! I stayed in 3 bedroom apartment at Carrer Provenza and it was absolutely magnificent. Clean, comfortable, and convenient. I recommend to families to stay at Castro residence. The staff are so friendly and give you a feeling that they know you for long time. They treat You AS family member not in ...
  26. feb 2017
Kart

Nylig bestilte hoteller i Barcelona

NH Barcelona Centro
3.5 av 5.0
Siste bestilling: 26 minutter siden
Axel Hotel Barcelona & Urban Spa - Adults Only
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Grand Hotel Central
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Crowne Plaza Barcelona - Fira Center
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Leonardo Hotel Barcelona Gran Via
3.5 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Hotel SERHS Rivoli Rambla
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 2 timer siden
Market
3.5 av 5.0
Siste bestilling: 3 timer siden
Catalonia Rigoletto Hotel
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 4 timer siden
Hotel Catalunya
2.5 av 5.0
Siste bestilling: 4 timer siden

Reiseguide: Spahotell i Barcelona

Hotell Barcelona: I en storby som Barcelona finner man det aller meste, og det er på ingen måte mangel på spa-hoteller i byen. Det har blitt mer og mer populært innen turismeindustrien å kunne tilby sine gjester gode spa-opplevelser, og Barcelona har fulgt med i timen.

Utvalget innen spa og velvære i byen er svært godt, og det er gode muligheter for å kjøpe en billig spa-ferie til Barcelona for oss nordmenn. Spa-hotellene i byen holder en ganske høy standard, men det er også mange rimeligere alternativer. Om du vil ha et hotell med 1 stjerne eller 5 stjerner i Barcelona er opp til deg selv. Bruker du Expedia når du skal bestille har du gode muligheter til å finne et billig spa-hotell i Barcelona.

Barcelona har imidlertid utrolig mye mer å by på enn bare spa og velvære, og på kulturfronten er mangfoldet stort og imponerende. Enten du vil se et av verdens beste fotballag spille hjemmekamp på berømte Camp Nou, oppleve den fantastiske kirken Sagrada Família eller traske rundt i den fascinerende parken Parc Güell – har du muligheten til dette i Barcelona.

Spa og shopping

Mange velger å kombinere spa-oppholdet med shopping, og i Barcelona er det butikker og kjøpesentre spredt rundt i hele byen. Prisene er jevnt over en god del lavere enn i Norge, så du har gode muligheter til å gjøre noen kupp på shoppingfronten i løpet av turen.

Spa-hoteller i Barcelona

Spa-hotellene i Barcelona ligger spredt rundt om i byen, og i en så stor by som Barcelona innebærer det at avstandene fort kan bli store, avhengig av hvilket hotell du velger. Det er derfor lurt å studere kartet litt før du bestemmer deg for hotell, så du kan velge et hotell som ligger sentralt i forhold til det du vil gjøre under oppholdet ditt. Når det er sagt, er det kollektive transporttilbudet i Barcelona svært bra, så det er ikke noe problem å komme seg mellom de forskjellige bydelene, men det tar naturligvis litt tid. Det er også lurt å lese hotellets beskrivelse nøye, siden denne informasjonen ofte fortelle deg hva spa-tilbudet til hotellet består av. Mens noen hoteller har alt fra innendørsbasseng og spa med full service, er det andre som kanskje bare byr på treningssenter og badstue.

Noen av Barcelonas beste spa-opplevelser

Det er noen spa-hoteller i Barcelona som kan by på det lille ekstra på spa-fronten, og Gran Hotel La Florida er ett av disse hotellene. Hotellets spa, Zen Zone Spa, ligger 500 meter over byen, med fantastisk utsikt ut over havet av bygninger. Spaet byr på alt du forventer av et spa i dette sjiktet, blant annet tyrkisk hamam, boblebad, dampbad, treningssenter og et innendørs/utendørs svømmebasseng – som du rett og slett bare må se selv. Dersom du vil bo mer sentralt, er Bliss på W Barcelona et annet meget godt alternativ. Spaet er på over 2200 kvadratmeter og strekker seg over to etasjer. Det har alt du kan tenke deg av behandlinger, og selvfølgelig alle fasiliteter.

Hotellbestilling: Barcelona

Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.