Tilpasset for -søket ditt:

Skihotell i Barcelona, Spania

Hotell Barcelona
Barcelona

Barcelona: populære strandhotell

Aparthotel Atenea Valles - Hoteller i Granollers
Rating: 4.0 Stars
648 kr

Aparthotel Atenea Valles

Magallanes/Aragón s/n, Granollers - Kart
 
 
Hyggelig personale! Litt usortert ifh til frokost hvor man kunne vente i lengre tid på brødmat. Når det var tomt for brød hadde man ingen rutine på at det ble sjekket og etterfylt , men måtte si ifra om at det var tomt for brød eller noen av de andre matvarene. Frokostpersonalet snakket heller ikke engelsk, men ønsket svært gjerne å forstå eller bli forstått. Hadde forventet hotellet plassert noe nærmere bykjernen. Vi landet på natten og siste toget gikk klokken 24:00. Vi tok bussen inn til byen og deretter taxi til hotellet. Ellers lå hotellet bare fem min fra jernbanen hvor det gikk tog inn til Barcelona hvert 20 minutt.
En reisende
Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Granollers og 15 minutters gange unna Granollers …Mer
Hotel Canal Olimpic - Hoteller i Castelldefels
Rating: 3.0 Stars

Hotel Canal Olimpic

Ginesta, 13, Castelldefels - Kart
 
 
"pent og hyggelig hotell"
Hyggelig og pent hotell, eneste ulempen var at det lå usentralt
mai-Linn fra Oslo, Norge
Dette hotellet ligger nær flyplassen, 0,1 kilometer unna British School of Barcelona og 2,7 kilometer unna Castelldefels …Mer

Søk blant 2 hoteller i Barcelona


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: Skihotell i Barcelona

  Skihotell i Barcelona

  Vi nordmenn er kjent for å være født med ski på bena, og det er vel ingen andre land i verden som er like interessert i ski som oss. Så hva kan da være bedre enn å dra på en ordentlig skiferie, der du har hotell ved skianlegget i Barcelona? Det er utrolig praktisk å kunne gå rett til skiheisen fra hotellet, uten å måtte tenke på når bussen til bakken går. Du har også muligheten til å stikke innom hotellet i løpet av dagen for å varme deg, spise litt mat eller bytte klær. Spania er kjent for sine flotte skibakker, og med et vinterhotell i Barcelona er du sikret en fantastisk ferie fylt med skikjøring og moro!

  Med søkeverktøyet på Expedia.no finner du enkelt et skihotell i Barcelona, eller i en av de andre byene i Spania. Vi har et meget godt utvalg hoteller, så du vil helt sikkert finne et som passer perfekt for deg.

  Søk etter et Skihotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig Skihotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et Skihotell i det nabolaget du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på Skihotell i Barcelona for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser