Tilpasset for -søket ditt:

Hoteller med all inclusive i Barcelona, Spania

Hotell Barcelona
Barcelona

Barcelona: populære all inclusive-hotell

TRYP Barcelona Apolo Hotel - Hoteller i Barcelona
Rating: 4.0 Stars

TRYP Barcelona Apolo Hotel

Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona - Kart
 
 
"Lokasjon, lokasjon, lokasjon, men mye lyd..."
Hadde en flott uke i Barcelona med dette hotellet som utgangspunkt. Hotellet er glimrende lokalisert og personalet hyggelig. Standarden er bra og det er rent og pent. Det eneste jeg har å utsette på som ikke levde opp til 4 stjerner er lydisolering på vinduene. Hotellet ligger ved en traffikert gate og det er mye støy fra både biler og mennesker som har det hyggelig. Det var imponerende dårlig lydisolering ut mot gaten på rommet vi hadde og en hørte alt som skjedde utenfor selv om vi var i 5 etg. Utover det så var rommet veldig bra.
En reisende
Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 10 minutters gange unna Victoria Theatre og Palau Guell. Dessuten ligger Gran Teatre …Mer

Søk blant 1 hoteller i Barcelona


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Barcelona

  All inclusive hoteller Barcelona: Mange påstår at Barcelona er den vakreste byen i Europa, og det er nok ikke så langt fra sannheten. Dette er en by som har det aller meste, enten du er ute etter storbyliv, fantastiske attraksjoner eller bare vil slappe av på stranden. Det er mange hoteller i Barcelona, og veldig mange nordmenn reiser dit på weekendtur eller lengre ferieturer. Det er ikke så mange all inclusive hoteller i Barcelona å velge mellom, men de finnes så absolutt. De ligger spredt rundt i byen, men uansett hvilket du velger, kommer du deg raskt rundt i Barcelona, takket være det gode kollektivtilbudet. Benytt kartverktøyet her på Expedia.no for å se nøyaktig hvor hotellene ligger.

  All inclusive i Barcelona – betal på forhånd

  Det er mange grunner til å velge et all inclusive hotell i Barcelona, men for de aller fleste er det den økonomiske forutsigbarheten som er viktigst. Du betaler nemlig ett fast beløp på forhånd for både maten og drikken under hele oppholdet. Og selv om alt du gjør er å spise og drikke når du kommer frem til hotellet, øker ikke regningen med en eneste krone. All inclusive-tilbudet inkluderer vanligvis en matbuffé og drikke fra lokale produsenter, men det kan ofte oppgraderes. Med en oppgradert løsning kan du som regel velge mat fra en à la carte-meny og drikke fra kjente produsenter. Sjekk derfor dette på Expedia.no når du bestiller hotell med all inclusive i Barcelona.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser