expedia

Oversikt over Profilert og familiebobil, du har det bare i Illusion 760

Bildegalleri

Rom
Rom
Eget kjøkken
Eget kjøkken
Rom

Profilert og familiebobil, du har det bare i Illusion 760

Utforsk området

  Populært stedSant Cugat topptreningssenter18 min gange
  Populært stedMonestir de Sant Cugat del Vallès5 min kjøring
  Populært stedGolf Sant Joan6 min kjøring
  FlyplassBarcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass)28 min kjøring

Velg datoer for å se priser

Om dette området

Sant Cugat del Valles

Denne campingplassen ligger i Sant Cugat del Valles. Et par kulturelle høydepunkter er Casa Mila og Park Guell, men hvis det er shopping som står på planen, kan du ta turen til Passeig de Gracia og La Rambla. Du må ikke gå glipp av Tibidabo fornøyelsespark og Rambla del Raval.
Populært sted

Hva som finnes i nærheten

 • Sant Cugat topptreningssenter - 18 min gange
 • Monestir de Sant Cugat del Vallès - 5 min kjøring
 • El Teatre-Auditori Sant Cugat - 5 min kjøring
 • Sant Cugat golfbane - 5 min kjøring
 • Golf Sant Joan - 6 min kjøring

Komme seg rundt

 • Sant Cugat del Valles stasjon: 4 min kjøring
 • Can Cuiàs stasjon: 13 min kjøring
 • FlyplassBarcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass): 28 minutters kjøring
Kart

Om dette overnattingsstedet

Profilert og familiebobil, du har det bare i Illusion 760

Campingplass i Sant Cugat del Valles
Illusion XMK 760 er ideell for 6 personer, med veldig store mellomrom, kvalitet og god smak.

Kraftig 130CV Citroën-motor med Euro 6-teknologi, høy virkningsgrad og lave utslipp, med cruisekontroll, hastighetsbegrenser, skråningskontroll, oppvarming, klimaanlegg og 6-trinns girkasse. Dobbelt bakkamera for kjøring og parkering. Musikkutstyr med GPS med kart over hele Europa og varsel om radarer, Bluetooth, håndfri, SD-kort og USB for musikk og videoer.

Den har en elektrisk dobbeltseng 160x195, justerbar til den høyden du ønsker, slik at du utnytter hele plassen. Spisebordet er laget dobbeltseng på 130x185 og også 2 store køyesenger på 90x210. Vi inkluderer laken, puter og dyner. Du kan slappe av å se på TV, DVD eller lytte til musikk.

Badet er veldig behagelig, med kjemisk keramisk toalett, varmt vann, vask og separat dusj med skjerm, med store og små håndklær, sjampo, kroppsvask.

Oppvarming er et sterkt poeng, siden det er integrert med kanaler som varmer hele interiøret på en innhyllende måte. Den fungerer med diesel som forbruker den fra den samme motortanken og kan brukes både i sirkulasjon og i stillhet. Å være mer komfortabel og trygg enn tradisjonell gassoppvarming.

For å nyte det gode været inkluderer vi THULE-fortelt med lys, utebord og stoler og støtte til å bære 4 sykler.

Kjøkkenet er komplett med alt du trenger for et godt måltid, 3 kokeplater, stort kjøleskap med automatisk trivalent fryser (12V, 220V, gass), med servise og komplett kjøkkenutstyr. Vi inkluderer første kjøp av supermarkeder for å starte turen uten bekymringer.

Med gratis WiFi-tjeneste i hele Europa for 10 enheter kan du dele turen hvert minutt.

Vi gir deg en detaljert forklaring av bruken av hele bobilen slik at du begynner å glede deg når du starter motoren.

Regler

Spesielle innsjekkingsinstruksjoner

Du vil motta en e-post med inn- og utsjekkingsinstruksjoner fra bestyreren av overnattingsstedet. Du vil også motta en e-post fra Vrbo med en link til en Vrbo-konto som du kan bruke til å administrere bookingen din

Barn og ekstrasenger

Barn er velkomne

Viktig informasjon

Viktig å vite

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt
Ferieboligens registreringsnummer ...

Verdt å nevne

Som følge av nasjonale reguleringer, er det ikke mulig å betale mer enn EUR 2500 i kontanter på dette overnattingsstedet. For å få mer informasjon kan du kontakte overnattingsstedet ved å bruke kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen

Ofte stilte spørsmål

Hvor ligger Profilert og familiebobil, du har det bare i Illusion 760?
Denne campingplassen ligger i Sant Cugat del Valles, 4,1 kilometer unna Parc de Collserola og 15 kilometer unna Tibidabo fornøyelsespark og Barcelona autonome universitet. Dessuten ligger CosmoCaixa og Teknon medisinske senter 15 kilometer unna. Sant Cugat del Valles stasjon ligger 27 minutters gange unna.

Hold deg oppdatert med Expedia-appen

Få sanntidsvarsler, se detaljer om reisen din, og få tilgang til mobileksklusive tilbud.

Send deg selv en nedlastingslink

Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.
Skann QR-koden

Skann QR-koden