Rangeringer basert på 243 bekreftede anmeldelser

3,6 av 5
83% anbefaler dette
3,6 Renhet på rommet
3,7 Service og personale
3,2 Romkomfort
3,3 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 01.jul.2017 på Hotels
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 02.okt.2016 på Hotels
4 av 5
Anbefales
for Alle
av en verifisert gjest

Innsendt 23.mai.2015
Godt hotell med fin park og fasiliteter. God mat og hyggelig personale
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 14.sep.2014 på Hotels
5 av 5
av Ah

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 06.okt.2013 på Hotels
4 av 5
av B. F. Ulleland fra Oslo, Norge

Balcova Termal Otel

Innsendt 08.sep.2013 på Hotels
Jeg fikk veldig god service da jeg ankom hotellet. Fikk velge mellom 3 ulike rom i 3 ulike bygninger. Veldig bra Spaavdeling og treningssal. God mat. Flere ansatte på hotellet burde kunne litt mer engelsk. Kan noen ganger være vanskelig å kommunisere.
4 av 5
Anbefales
for Alle
av Sandra fra gildeskål

:)

Innsendt 22.jul.2013
trivelig og fint hotell og flotte rom, ligger veldig idyllisk til! Fantastisk badeanlegg, men minus for dundrene høy techno-musikk hele dagen. Overaskende få ansatte som prater engelsk, det er litt tungvindt!
3 av 5
av Karwan

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 12.jul.2013 på Hotels
4 av 5
av I&L fra Kongsvinger

Fint egnet sted til å besøke opphold på Balcova!

Innsendt 13.jun.2013 på Hotels
Fint sted tilknyttet Balcova Termal behandlings sted for Reumatikere, ideelt for besøkende av pasienter osv. God mat og omgivelser etter gitte forutsetninger med tilgang til Aquapark etc,, men ikke noe sted for romantiske reiser!
1 av 5
av Ronny og Heidi

Forferdelig

Innsendt 03.sep.2012 på Hotels
Dette var et forferdelig hotell, og beliggenhet som vi aldri kommer til å dra tilbake til! Rommet lukta så ille at man nesten brekkte seg når man kom inn der. sengene var som å ligge på betong. verandaen var så liten at den ikke kunne brukes til noe.og det var ingen muligheter for å sole seg utenfor hotellet. ingen basseng eller solsenger eller noe. da må man hele tiden mase på hotell personalet for å bli fraktet med golf bil til "thermal" byggningen som er et stykke vekk fra hotellet. der var det ukoslige lokaler som man ikke får lyst å oppholde seg i..det minnet om et nedlagt sykehus.og det både så, og luktet sånn..det var utrolig dårlig med info om behandlinger og sånnt der.det var to bassenger - Inne!?..ikke noe ute. å det frista lite å sitte inne i et kokvarmt basseng i kjelleren når sola skinnte å det var nydelig og varmt ute... vi hadde booket hotellet for en helg, men vi avlyste og dro så fort vi kunne dagen etterpå. Vil absolutt IKKE anbefale dette hotellet for noen! Det var heller ikke gåavstand til noe som helst. bare et par cafeer med veldig dårlig mat og service. Hotellets mat var heller ikke noe å skryte av! det var langt derfra til "sentrum" så vi tok ikke sjansen på å hive oss på noen busser. Det var nesten ingen vi møtte som skjønnte, eller snakket noe engelsk ( heller ikke av hotell ansatte), så det ble bare masse rot å i det hele tatt ikke noe bra inntrykk eller opplevelse.