Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Apollo Victoria Theatre

Apollo Victoria Theatre er en scene i art deco-stil i hjertet av Londons livlige teaterdistrikt, og her kan du se kritikerroste oppsetninger av berømte musikaler.

Ved Apollo Victoria Theater kan du få en smakebit av Londons berømte teaterdistrikt, West End. Gjør deg klar for et fyrverkeri av farger, spenning og overraskelser der talentfulle skuespillere holder kvelds- og matinéforestillinger som passer for alle aldre. Bygningen har en imponerende fasade og et interiør med inspirasjon fra havet. I teaterbaren kan du nyte cocktails og temadrinker før forestillingen.

Apollo Victoria Theatre begynte som en kino i 1930. I 1981 gjenåpnet det som musikkteater med en konsert med Shirley Bassey og deretter en oppsetning av The Sound of Music, der den engelske sangeren Petula Clark hadde hovedrollen. Det var i dette teateret Andrew Lloyd Webber hadde premiere på musikalen Starlight Express i 1984. Mange andre berømte forestillinger har vært oppført her, som Spelemann på taket og Bee Gees’ Saturday Night Fever.

Siden 2006 har teateret vært arena for den prisbelønte musikalen Wicked: The Untold Story of the Witches of Oz. Sett deg ned i et av de 2200 setene og la deg rive med av fortellingen om Elphaba og Glinda, heksene fra Trollmannen fra Oz. Her får du oppleve sang, dans og halsbrekkende stunts.

Arkitekturen i teateret er verdt et studium i seg selv. På begge sider av bygningen har den identiske fasader i art deco-stil. Innvendig er den utsmykket med dekor som kan minne om skjell og fontener. Den tidligere nyhetstjenesten Gaumont British News beskrev en gang teateret som en "eventyrlig, undersjøisk hule, eller en havfrues visjon av himmelen".

Et besøk i teaterbaren hører med når man skal se en forestilling her. Her serveres det et utvalg av snacks, brus og vin. Du kan også nyte en champagnecocktail eller en drink inspirert av hovedpersonene i forestillingen.

Apollo Victoria Theatre ligger kun en kort rusletur fra Victoria stasjon, som både har tog- og undergrunnsforbindelser. Det er offentlige busstopp i nærheten av inngangen til teateret, og Victoria busstasjon ligger under 10 minutters gange unna. Buckingham Palace og Westminster Cathedral er noen av de andre store London-severdighetene i nærheten.

Det er forestillinger i teateret fra mandag til lørdag. Matinéforestillinger avholdes på onsdager og lørdager. Billetter kan kjøpes på billettkontoret eller via det offisielle nettstedet.


Guide til utforskning av Apollo Victoria Theatre


Kart

De beste hotelltilbudene

Se alle de 2 985 hotellene nær Apollo Victoria Theatre
kr 1,178
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
av 5, basert på 280 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Belgravia og 15 minutters gange unna Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Dessuten ligger Big Ben og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

kr 1,439
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
av 5, basert på 2 907 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London, få skritt unna Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale-museet. Dessuten ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium kun 5 minutter unna.

kr 2,289
St. James' Court, A Taj Hotel, London

St. James' Court, A Taj Hotel, London

54 Buckingham Gate, London
4,4
av 5, basert på 777 anmeldelser
4.0 av 5.0

Buckingham Palace, Westminster Cathedral og Big Ben er blant de mange populære attraksjonene innen 0,8 km radius fra dette sentrale London-hotellet. Victoria Station er en 7-minutters spasertur unna. St. James' Park og Hyde Park ligger i nærheten.

kr 1,525
The Rubens At The Palace

The Rubens At The Palace

39 Buckingham Palace Road, London
4,4
av 5, basert på 431 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i City of Westminster og 10 minutters gange unna Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Dessuten ligger Big Ben og St. James Park kun 2 kilometer unna.

kr 1,497
Park Plaza Victoria London

Park Plaza Victoria London

239 Vauxhall Bridge Road, London
4,3
av 5, basert på 1 213 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i City of Westminster og 5 minutters gange unna Apollo Victoria Theatre og Victoria Palace Theatre. Dessuten ligger Westminster Cathedral og Royal Mews kun 10 minutter unna.

kr 1,280
Georgian and Bower House Hotel

Georgian and Bower House Hotel

35 - 39 St George's Drive, London
4,2
av 5, basert på 165 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette gjestehuset i luksuriøs stil ligger i City of Westminster og 2 kilometer unna The Supreme Court, Buckingham Palace og Big Ben. Dessuten ligger Victoria Palace Theatre og Sloane Square kun 2 kilometer unna.

kr 1,555
DoubleTree by Hilton London Victoria

DoubleTree by Hilton London Victoria

2 Bridge Place, London
4,1
av 5, basert på 1 069 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette moderne hotellet i London, som befinner seg bak jernbanestasjonen Victoria, ligger 200 meter unna Apollo Victoria Theatre og 300 meter unna Westminster-katedralen.

kr 1,201
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

30 John Islip Street, London
4,3
av 5, basert på 1 037 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i City of Westminster og 15 minutters gange unna Tate Britain, Big Ben og Houses of Parliament. Dessuten ligger Parliament Square og Westminster Abbey kun 15 minutter unna.