Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Strandhoteller i Amsterdam sentrum

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Amsterdam sentrum

Søk etter hoteller i Amsterdam sentrum på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Amsterdam sentrum ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Amsterdam sentrum.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Amsterdam sentrum.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Amsterdam sentrum. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Amsterdam sentrum.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Amsterdam sentrum – så lenge de varer.

Flere reisealternativer

Ofte stilte spørsmål

Er Amsterdam sentrum et bra valg for strandløver?
Amsterdam sentrum, som blant annet er kjent for museene sine og monumentene sine, har massevis å by på for de som drar dit på ferie. På Expedia kan du bestille et overnattingssted i nærheten av lokale severdigheter, for eksempel Madame Tussauds. Vi har en rekke hoteller og overnattingsteder som du kan velge mellom. Er du interessert i bestemte fasiliteter? Vi gjør det enklere for deg å finne overnattingssteder med basseng, gratis frokost eller spatjenester. Trenger du et hotell i nærheten av stranden? Eller kanskje du heller vil bo nær flyplassen? Vi hjelper deg gjerne med å finne et overnattingssted som møter dine behov. Når du har bestemt deg, er det heldigvis også veldig enkelt å bestille et rom til den neste reisen din.
Hva kan man se og gjøre rundt Amsterdam sentrum?
Etter at du har installert deg på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Blijburg-stranden eller Almeerderstrand. Få med deg områdets interessante museer og monumenter. Sett også av tid til å besøke lokale severdigheter som Madame Tussauds og Dam-plassen. Du kan også ta turen til Det kongelige slott eller Amsterdam museum.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Amsterdam sentrum?
Den nærmeste flyplassen ligger i Amsterdam (AMS-Schiphol), 11,7 km unna sentrum. Du kan ta T-banen fra stasjonene Nieuwmarkt stasjon, Waterlooplein stasjon og Dam trikkeholdeplass. Hvis du vil se deg rundt i det omkringliggende området, kan du ta et av togene som går fra Rokin stasjon eller Amsterdam Centraal.