Rangeringer basert på 792 bekreftede anmeldelser

4,6 av 5
71% anbefaler dette
4,8 Renhet på rommet
4,6 Service og personale
4,6 Romkomfort
4,7 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 01.jun.2019
5 av 5
av en verifisert gjest

Supert hotellopphold

Innsendt 18.feb.2019 på Hotels
Gode senger, utmerket betjening og gangavstand til sentralstasjon og de fleste sentrumsnære attraksjoner.
4 av 5
av en verifisert gjest

Besøk ISE messe

Innsendt 11.feb.2019 på Hotels
Meget bra hotel som ligger sentralt
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 21.jan.2019
5 av 5
av en verifisert gjest

Juletur

Innsendt 28.des.2018 på Hotels
Vi valgte Monet Garden ut ifra andre anmeldelser. Og vi ble kjempefornøyd med valget vårt. Meget hyggelig innsjekking, hvor vi ble tilbudt en drikke. Rommet var koselig innredet og deilig å komme tilbake til etter mange timer på beina rundt i Amsterdam. Frokostbuffet var veldig bra med friskpresset juice, masse ut Alf av pålegg og frokostblandinger. Godt utvalg av råkostblandinger, skiver med agurk og tomat, oppskåret frukt og hele frukter. I tillegg godt utvalg av diverse brød og kaker. Hotellet ligger i kort gåavstand til de fleste severdigheter og shopping. Alt i alt var hotellet og Amsterdam en positiv opplevelse, og vi reiser gjerne tilbake, både til hotellet og byen.
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 07.des.2018 på Hotels
Hotellet lå utrolig sentralt til, samtidig som hotellrommet var rolig da det vendte ut mot en bakgård.
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 22.nov.2018 på Hotels
Innsjekkingen på dette hotellet var absolutt en av de aller beste. Hyggelige mennesker, og super service - vi fikk gratis drikke etter fritt valg mens vi ventet, og resepsjonisten fulgte oss til rommet. Der fikk vi all nødvendig informasjon om justering av romtemperatur og alt annet som var praktisk å vite. Vi lå på rom 302, med vindu inn mot baksiden - veldig stille. Veldig bra hotell!
5 av 5
av en verifisert gjest

Perfect choice

Innsendt 02.nov.2018 på Hotels
Monet Garden Hotel Amsterdam was a perfect choice for my trip to Amsterdam. It was a 15 to 20 minutes walk from the Central Station. The crew working there were all very polite and genuinely nice people. The room I had was spacious, modern and clean. The bed was real good and I really enjoyed my two nights at the hotel. I can only give my warmest recommendations for this hotel.
5 av 5
av en verifisert gjest

Anbefales!

Innsendt 10.aug.2018 på Hotels
Både de to jentene (18 og 22 år) jeg reiste sammen med og jeg hadde et fantastisk opphold i Amsterdam! Hotellet hadde flott beliggenhet, de ansatte var svært hyggelige og hjelpsomme, og rommet stort og komfortabelt. Nabolaget opplevdes som trygt, det var flere små og store kafeer, og kun kort avstand til offentlig kommunikasjon. Det var også kort avstand til spisesteder, til Rembrandtsplein som er et av de travle stedene på kveldstid, og til sentrum. Vi var på sykkelguiding, Mikes bike's holder til rett rundt hjørnet og var en flott opplevelse, vi tilbragte noen timer på Rijksmuseeet, var på en fantastisk gammel kino på Rembrandstplein og så var vi på escaperoom på Sherlocks (Damrak) - noe som var kjempebra! Beste escaperoom jeg har vært i. Vi var enige om at Amsterdam er en fantastisk by, vi drar gjerne tilbake
4 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 02.aug.2018 på Hotels
Hyggelig hotell i gangavstand til sentrum.