Rangeringer basert på 1 953 bekreftede anmeldelser

3,8 av 5
82% anbefaler dette
4,1 Renhet på rommet
4,0 Service og personale
3,5 Romkomfort
3,8 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 05.apr.2019
3 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 29.sep.2018 på Hotels
Oppholdet var bra. Hotellet ligger nære sentralstasjonen og sentrum så det er enkelt å komme seg rundt til fots. Hotellet i seg selv bærer preg av å være moderne og fint. Personale var hyggelige og imøtekommende. Eneste negative var at rommet vi fikk var i kjelleren helt uten vinduer noe som gjorde at det var trang luft, klamt og litt klaustrofobisk. I tillegg til dette gikk ikke AC anlegget lavere enn 17 grader og med null mulighet til å åpne vinduer ble det helt utrolig varmt om natten. Badet luktet også svært innestengt (sikkert på grunn av dårlig luft). Ellers var det et fint opphold.
Kommentar fra Hotelladministrasjon
07.nov.2018, av Marta, Hotelladministrasjon
Dear Sir/Madam, Thank you so much for sharing your opinion. It will help us to improve our facilities and service in the future. Your feedback is highly appreciated. Have a lovely day!
5 av 5
av en verifisert gjest

Perfect location and simple but nice rooms

Innsendt 03.sep.2018 på Hotels
Nothing to complain about! The rooms was plain and clean, and the hotel itself are in a perfect location for walking to everything. Are definitely using this hotel for my next stay.
1 av 5
av en verifisert gjest

Forferdelig

Innsendt 23.aug.2018 på Hotels
Vi hadde bestilt rom med AC. Rommet vi fikk hadde AC som lagde rar lyd, tillegg hadde de satt en vifte inne på rommet. Vi sa fra at vi hadde bestilt med AC og fikk i svar «har dere ikke vifte på rommet?»,så de var klare over at AC var ødelagt. Vi sa at vifte og AC er to forskjellige ting og fikk et annet rom i fjerde etasje. Vel og merke så er det heis kun til tredje etasje, så du må bære bagasjen selv opp til en etasje. Rommet var det minste du kan tenke deg. Jeg hadde dessverre ikke fått med meg at det kun var 13 kvadratmeter, noe det sto i bestillingen. Vi var nødt til å legge koffertene oppå sengen for å åpne bagasjen og finne klærne våres.. Det var veldig ubehagelig å bruke toalettet, da hele badet luktet kloakk!! Vi følte oss konstant møkkete av å bo der, ønsket heller ikke bruke den skittene dusjen... Jeg blir utrolig oppgitt over å ha betalt nesten 4000kr for tre netter og det er dette vi fikk. Helt forferdelig!!! Ikke verdt pengene. Eneste er at det er midt i sentrum, men det kunne vi vært foruten med tanke på resten!
4 av 5
av en verifisert gjest

Hotel cc

Innsendt 19.aug.2018 på Hotels
Fint hotell med veldig sentral lokasjon. Døgnåpen resepsjon som var veldig behjelpelige. Rommene hadde god standard og bra renhold.
3 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 10.apr.2018 på Hotels
5 av 5
Anbefales
for Ferie med venner
av en verifisert gjest

Innsendt 08.apr.2018 på Hotels
Kommentar fra Hotelladministrasjon
19.mai.2018, av Vincent, Hotelladministrasjon
Thank you Vegard!
5 av 5
av en verifisert gjest fra Larvik

Relax

Innsendt 07.des.2017
Helt topp 👍👍👍👍 Deilige senger, meget sentralt
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 09.mar.2017 på Hotels
3 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 29.aug.2016 på Hotels