Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Ålesund, Møre og Romsdal

Hotell Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal

Tilbud på hotell + fly i Ålesund, Møre og Romsdal

Vis alle pakketilbud i Ålesund, Møre og Romsdal

Hoteller i Ålesund, Møre og Romsdal

Aalesund Airport Hotel - Hoteller i Giske
Rating: 3.0 Stars

Aalesund Airport Hotel

Ytterland 1, Giske - Kart
 
 
"Kort natt i Ålesund"
Kom sent om natten. Fikk hjelp av annen gjest til å komme inn i resepsjonen. Informativ melding om tlf. på skranken. Ble vel tatt imot med informasjon om hvor nøkkelen fantes. (Utvendig. OK) Enkel og grei frokost, Kunne vært bedre etterfylling av pålegg, for eksempel. egg og brød. Litt språkvanskeligheter. (russisk kanskje). Ellers veldig hyggelig og imøtekommende resepsjon og betjening.
Harald og AnitA fra BERGEN
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna Ålesund museum, Ålesund akvarium og …Mer
Radisson Blu Hotel, Ålesund - Hoteller i Alesund
Rating: 4.0 Stars

Radisson Blu Hotel, Ålesund

Sorenskriver Bullsgt. 7, Alesund - Kart
 
 
"Perfekt hotell for vårt behov"
Perfekt for oss, hjørnerom, god nok plass for den tida vi var på rommet. Utsikt rett til havs med Godøy, Giske og Valderøy. Såg og høyrde berre båtar og fuglar OG sjøen som slo inn mot "hotellveggen". Fantastisk solnedgang! Vi var midt i byen på same tid som vi var i sjøkanten...ypperleg!
Reisende fra Jølster
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Ålesund og 10 minutters gange unna Ålesund fergekai, Ålesund …Mer
Clarion Collection Hotel Bryggen - Hoteller i Alesund
Rating: 3.5 Stars

Clarion Collection Hotel Bryggen

Apotekergata 1-3, Alesund - Kart
 
 
fantastisk opphold med topp service frå a til å. Den tyrkiske badstua i underetasjen var prikken over I en etter en hard shopping dag i Ålesund sentrum. Nydeliga vafler vart også servert mellom 16:00 og 18:00. Og ellers mat å få nesten når en måtte ønske det. Super betjening i resepsjonen som tek imot ein med eit strålande smil gir godfølelsen til alle besøkande. Hit vert det å komme igjen. Kan anbefalast til alle. uansett kor kresen ein er..
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Ålesund og 5 minutters gange unna Jugendstilsenteret og Ålesund …Mer
First Hotel Atlantica - Hoteller i Alesund
Rating: 3.5 Stars

First Hotel Atlantica

Rasmus Ronnebergsgate 4, Alesund - Kart
 
 
"Bra hotell i sentrum av Ålesund"
Personalet hjalp oss med alt vi ønsket noe vi satte pris på, var hjelpsomme med å finne alternativ rom. Frokostsalen var for lite når hotellet var fullt, måtte vente på ledig bord.
Reisende fra Moelv
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Ålesund og 10 minutters gange unna Jugendstilsenteret, Ålesund museum …Mer
Hotel Brosundet - Hoteller i Alesund
Rating: 4.0 Stars

Hotel Brosundet

Apotekergata 5, Alesund - Kart
 
 
"fantastisk hotell"
Veldig fint hotell, deilig frokost og hyggelig personale. Utrolig koselig by.
En reisende
Dette hotellet med en historisk profil ligger midt i hjertet av Ålesund, 0,1 kilometer unna Jugendstilsenteret og 3,3 …Mer
Quality Hotel Waterfront Alesund - Hoteller i Alesund
Rating: 4.0 Stars

Quality Hotel Waterfront Alesund

Nedre Strandgate 25-27, Alesund - Kart
 
 
"Nytt hotel i sentrum av Ålesund"
Hotellet var nytt og trivelig, rett i sjøkanten i Ålesund med flott soloppgang med sola som speilet seg i fjorden. God seng, og godt utvalg til frokost. Benytter det gjerne igjen.
Reisende fra Kolbotn
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Ålesund og 5 minutters gange unna Ålesund kirke og …Mer
Best Western Baronen Hotell - Hoteller i Alesund
Rating: 3.0 Stars

Best Western Baronen Hotell

Kanalveien 1, Alesund - Kart
 
 
"Her trivdes vi godt."
Opplevelsen når vi ankom skape god stemning. Ikke bare ble vi mottatt med et smil, men vi fikk også en god replikk.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet og 15 kilometer unna Sunnmore Museum, Ålesund museum og …Mer
Quality Hotel Ulstein - Hoteller i Ulsteinvik
Rating: 3.0 Stars

Quality Hotel Ulstein

Sjøgata 10, Ulsteinvik - Kart
 
 
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Ulsteinvik, 0,5 kilometer unna Ulstein Church og 9,1 kilometer unna Sunnmore Golf …Mer
Scandic Ålesund - Hoteller i Alesund
Rating: 3.5 Stars

Scandic Ålesund

Molovegen 6, Alesund - Kart
 
 
"Fint beliggende i sentrum"
Rent og ryddig, trivelig personale og flotte rom. God og variert frokost
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Ålesund og 10 minutters gange unna Jugendstilsenteret og Ålesund …Mer
Scandic Parken - Hoteller i Alesund
Rating: 3.5 Stars

Scandic Parken

Storgata 16, Alesund - Kart
 
 
"Fint hotell med sentral plassering nær sentrum "
Veldig bra standard på hotellet. Veldig bra frokost.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Ålesund og 5 minutters gange unna Ålesund museum og Ålesund …Mer

Søk blant 33 hoteller i Ålesund, Møre og Romsdal


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Ålesund, Møre og Romsdal

  Hotell Ålesund, Møre og Romsdal: På en reise til Ålesund vil du kunne velge mellom flere hyggelige hoteller du kan overnatte på. Du velger selv om du vil booke et av de billige hotellene i Ålesund eller om du vil unne deg en mer luksuriøs hotellweekend i byen. Ålesund byr på flere muligheter for overnatting helt i vannkanten, og det er flott å våkne opp til en ny dag med sjøutsikt fra sengen.

  Ålesund ligger på kysten av Sunnmøre og er et knutepunkt for hele regionen. Det finnes mye å se i selve byen, men det er også mulig å leie bil i Ålesund for å utforske områdene rundt Ålesund i regionen. Det er mange unike hotell i Ålesund sentrum, men mange fine litt utenfor også.

  Les mer

  Oppdag Ålesund

  Norges befolkning kåret Ålesund til landets vakreste by i 2007. Dette ble bekreftet av en utenlandsk aktør i 2009, da The Times gjorde det samme. Fjordlandskapet like i nærheten av Ålesund er på UNESCOs liste over verdensarvområder, og komiteen til UNESCO mener det må være blant det vakreste å se på kloden.

  Ålesund er kanskje mest kjent for sine mange hus i jugendstil. Art nouveau er et annet navn på stilen, som domineres av vakre utsmykninger, tårn og spir. Da Ålesund måtte bygges helt opp igjen etter brannen i 1904, ble husene inspirert av arkitektur i Europa, derav denne noe unorske stilen i store deler av byen. Det finnes et eget senter for utstilling og historie, Jugendstilsenteret, som gir innblikk i stilarten.

  Handel har alltid stått sterkt i Ålesund. I områdene Skansen, Kipervika og Aspøya finner du shopping med ulike særpreg. På Aspøya er spesialiteten tradisjonsrike butikker innen bygg- og maskinvare, og unike interiør- og designbutikker. Skansen er en av Norges vakreste gågater, så du gjør klokt i å ta en tur innom. I Kipervika finner du et bredt utvalg av håndverk, kunst og mote. På Kiperviktorget får du tak i ferske grønnsaker og frisk frukt i direkte handel med bonden.

  Kultur og natur i Ålesund

  Ålesund er en liten by, men står ikke tilbake for større byer når det kommer til utvalget av aktiviteter. Fra ditt hotell i Ålesund vil du ha kort vei til fjelltoppene rundt byen. Havet og sjøer ligger som nevnt like ved, og her kan du padle, dra på sjøsafari eller sette deg på en båt innover Geirangerfjorden, kåret til en av verdens vakreste fjorder. Sommer som vinter kan du fly til Ålesund for å utforske en av Norges perler.

  Ålesund sprer seg over sju øyer i havgapet, og disse øyene er igjen omringet av andre øyer, fjorder og fjell. For å få overblikk over byen kan du ta turen opp på byfjellet Aksla, hvor du finner utsiktspunktet Fjellstua. På Fjellstua er det kafé og uteservering når været tillater det på sommeren. På toppen har du panoramautsikt over byen og naturen rundt. Du kan se helt inn til de majestetiske Sunnmørsalpene.

  Beboerne i Ålesund er stolte av byen sin, og dette reflekteres i den gode maten på flere restauranter i regionen. Den Norske Matfestivalen arrangeres i Ålesund i slutten av august og du kan få smake på mange lokale spesialiteter hvis du reiser til Ålesund da.

  Hotellbestilling: Ålesund, Møre og Romsdal

  Søk etter et hotell i Ålesund, Møre og Romsdal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Ålesund, Møre og Romsdal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Ålesund, Møre og Romsdal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Ålesund, Møre og Romsdal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Ålesund, Møre og Romsdal for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.