Rangeringer basert på 721 bekreftede anmeldelser

2,9 av 5
50% anbefaler dette
3,0 Renhet på rommet
3,2 Service og personale
2,8 Romkomfort
2,8 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
3 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 10.jul.2019
Enormt og overbefolket kompleks. Lite personlig og heller en stor turistmaskin.
1 av 5
av en verifisert gjest

Innsendt 24.apr.2019
Området var kjempestort. Minst en km å gå fra resepsjonen til bygget vi skulle bo i og det samme til bygget som frokosten ble servert i. Frokostsalen var en "fabrikk" med hundrevis av mennesker som oppførte seg som gale for å få tak i mat. Lange køer for de mest populære rettene og ofte tomme fat. Dessuten et støynivå som var uutholdelig. Været var kaldt da vi var der og rommet manglet fyring. Med steingulv og bare laken/tepper som sengetøy, var det iskaldt. Jeg tror aldri jeg har frosset så mye. Veiene inne på området hadde også mye biltrafikk og ingen fortau. Å gå tilbake til hotellrommet etter middag, var en utrygg opplevelse.
3 av 5
av en verifisert gjest

Fint uteområde

Innsendt 13.okt.2018
Veldig slitte rom og de fleste solsengene ute var gamle og ekle.dårlig renhold!veldig lytt mellom rommene.velg eit anna hotell.
2 av 5
av en verifisert gjest fra Norge

Bråkete opplevelse

Innsendt 01.okt.2018
Fordeler: Pent område rundt.
Ulemper: Dempe musikk og roe ned animationteamet noen hakk, Stenge bar på natten, kjøpe inn kost og feiebrett til vaktmestere, rydde mer rundt på området,
Sted: Beliggenheten er helt grei, en gåtur på ca 7-8 min til stranda. Restauranter, go-kart, tennis, minigolf (betongdekke), butikker, bussholdeplass m.m.
Fint område, litt slitt fasade. Bråk fra morgen til kveld (nesten). 20.00-23.45 sceneshow (med høyt volum!). 23.45-02.00 bar med "dunk-dunk-musikk" (gjerne feststemte mennesker utenfor en time eller to etterpå). Vaktmestere starter opp maskineriet (løvblåsere og feiemaskiner) alt fra 05.45 til 07.00. Animation-teamet (som står for sceneshowet), kjører på med musikk (høyt volum!) ved bassengene samtidig som bassengbaren har musikk. Heldigvis var det et basseng der det var forholdsvis rolig. En god del søppel rundt omkring. Vi fikk tildelt to stk hotellsåpe/shampo (nok til en gangs bruk) ved ankomst, det skulle holde i to uker. Vi spurte om de hadde glemt å legge ut mer når det var tomt, men fikk beskjed at vi hadde fått ved ankomst - det var det! Maten er middels.
3 av 5
av en verifisert gjest

Stort kompleks med mange muligheter.

Innsendt 22.jul.2018
Fordeler: 3-roms leilighet.
Ulemper: Innstaller aircondition og renover møblement inne/ute.
Vi valgte BelleVue da dette var eneste mulighet med 3-roms leilighet. Litt skeptiske mht tidligere anmeldelser og at hotellet er uten aircondition. Vi leide gulvstående vifter, ligg unna alt annet, de gir et vannvittig støynivå og lite effektiv vifteeffekt. Hotellområdet er stort, flott og grønt. Bygningsmassen er nymalt, men det merkes at komplekset er av tidligere årgang. Rommene er som en ser av bildene innredet gammelt og utdatert. Sengene er knallharde. Kjøkkenet er utstyrt med det meste en trenger om en skal benytte dette, men påregn å handle inn litt ekstra i nærbutikkene som det er flere av på området. Basseng og området med solsenger får minus. Slitte/ødelagte solstoler, dårlig renhold i bassenget. Vi trives best ved stranden og benyttet denne, 15min gange. Renhold av rommet under oppholdet virket å ha gått i glemmeboken så vi måtte be om den to ganger før de kom. Betjeningen opplevde vi som hyggelige og hjelpsomme. Det er mange aktiviteter for barna på hotellet og vi fant dette tilfredstillende. Helt greit nesten midt-på-treet hotell. Ps, husk myggspray.
1 av 5
av en verifisert gjest

The worst hotel we stayed in

Innsendt 21.okt.2017
Will not recommend this hotel! We took only appartment, but it was very old and worn out.. Old beds, kitchen equipment horrible, bad smell everywhere around hotel.. nothing like the pictures!!! There are many different buildings and only few ones are modern. No information was given about the facilities and attractions in a hotel. Staff was quite rude and not interested in guests at all. Stay away from this hotel. The best thing was location: lots of bars and not too far away from the beach - 10 min.
2 av 5
av en verifisert gjest fra Norge

Skuffende

Innsendt 15.okt.2017
Gulvet var skittent, og det kom lim opp mellom "gulvplatene" som satte seg i sokker og det som måtte komme borti. Oppussingen fra det "gamle" brune rommet er litt sånn halvveis og billig gjort. Også veldig lytt mellom vegger og etasjer. Pluss for mange bassenger å velge mellom i hotellområdet.
2 av 5
av Espen fra Oslo

Dårlig standard gjennomgående

Innsendt 19.aug.2016 på Hotels
Bildene stemmer ikke med virkeligheten. Første rommet vi fikk tildelt sto til helt elendig. Søppel utenfor. Elendig vedlikehold og renslighet. Som å bo i en blokk i en drabantby. Bråk og støy. Husbråk og politi. Den neste rommet vi fikk i en annet bygg var bedre, men fortsatt svært enkelt. Komfyr virket ikke. Egentlig det dårligste rommet jeg har hatt noen gang.
3 av 5
Anbefales
for Alle
av en verifisert gjest fra Norway

Innsendt 16.aug.2016
Fordeler: beliggenheten
Ulemper: Manglet air condition. Rommene burde blitt vasket oftere og i det hadde hvertfall vært fint om vi hadde fått nye håndkler daglig.
Sted: Nærmt resturanter, butikker, utesteder og strand
Var greit nok. Bra beliggenhet. Flott basseng utenfor der ting skjedde hele dagen for både barn og voksne.
1 av 5
av en verifisert gjest

Gammelt og dårlig vedlikeholdt hotell.

Innsendt 03.aug.2016
Ulemper: Så langt som alt, utenom resepsjonen. Egner seg ikke å drive et slikt hotell for turister.
Svært skuffende ! Elendig renhold med tydelig skitt på kanter, tak , gulv og vegger på alle rom. Verst på bad og kjøkken. Klistret under føtter når man gikk på gulvet i rommet. Fløt med boss rundt hotellbygningen. Nærmet oss ikke noe basseng med tanke på hvordan hygienen da var der ... Rombetjeningen kom ikke og banket på en eneste gang, var ikke innom rommet på en uke. Måtte be om håndkler , noe de manglet ! Tørket oss med T- skjorter. ! Wi-fii virket ikke, men ble bedt om å betale hvis vi ønsket wi.fii. Måtte krangle i resepsjonen for å få penger igjen. Ellers fin resepsjon, delvis hyggelig personale. Fint resepsjonslokale. Fin og ren strand. Alt i alt, veldig skuffet og sint over at dette går an i 2016 . Hvorfor legger dere ut steder som er så dårlige og lar folk betale dyrt for noe de ikke får ?? Skal aldri mer reise dit. ! På tide kanskje å ta en opprenskning på hvilke hoteller dere har med å gjøre. ?