Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Lynette Lee på trover

Boutiquehoteller i Aalsmeer

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Boutiquehoteller i Aalsmeer

Hotel Chariot
4 out of 5
Oosteinderweg 243, Aalsmeer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 858 kr per natt
3.9/5Good! (586 anmeldelser)
Fint opphold på greit hotell

"Dette var et helt greit hotel. Fint rom med god seng. Frokosten var enkel men god. Overraskende at man måtte betale for Shuttelbuss fra hotellet til flyplassen da det var gratis andre veien."…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Hotel Chariot
Finner du ikke det du leter etter?
Boutiquehoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Boutiquehoteller - Hoteller i Aalsmeer

Søk etter hoteller i Aalsmeer på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Aalsmeer ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Aalsmeer.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Aalsmeer.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Aalsmeer. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Aalsmeer.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Aalsmeer – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Kunne du tenke deg å finne et trivelig sted å bo for oppholdet ditt i Aalsmeer?
Et boutique-hotell passer for de som liker små hoteller med fantastisk service og trivelige omgivelser. Når leter etter et sted å bo under oppholdet ditt i Aalsmeer, burde du velge et som har alt du trenger for å få en uforglemmelig reise.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Aalsmeer?
Hotel Chariot er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva kan man se og gjøre i Aalsmeer?
Få med deg restaurantene mens du er i området. Vondelpark, Ziggo Dome og Van Gogh-museet er noen av de mest folkekjære severdighetene i Aalsmeer. Johan Cruyff Arena, Rijksmuseum og Heineken Experience er andre eksempler på severdigheter det kan være verdt å få med seg.
Hvordan er værsesongene i Aalsmeer?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Aalsmeer er 1933 mm.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Aalsmeer?
Den nærmeste flyplassen ligger i Amsterdam (AMS-Schiphol), 4,2 km unna byens sentrum. Rotterdam (RTM-Rotterdam-Haag) kan også være et alternativ. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan det være lurt å leie en bil.

Flere reisealternativer