Rangeringer basert på 901 bekreftede anmeldelser

4,1 av 5
79% anbefaler dette
4,1 Renhet på rommet
4,1 Service og personale
3,9 Romkomfort
4,0 Hotelltilstand
Verifiserte Expedia-anmeldelser
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 18.mar.2019
5 av 5
av en verifisert gjest fra Paris

Sentralt hotell i Paris

Innsendt 09.jun.2018
Fordeler: Alt, rent, hyggelig personale. Det var også et hyggelig frokostrom der med frokost, men det hadde vi ikke bestilt.
Sted: Sentralt. Vi gikk til Montmartre og Louvre. Kjøpesenteret Printemps og en dagligvarebutikk lå rundt hjørnet. Under hotellet var t-banestasjonen.
Vi bodde i leilighet med sovesofa i stua og soverom en trapp opp. Fint bad med dusj/badekar ved soverommet, og toalett nede ved oppholdsrommet. Kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffemaskin, vannkoker og oppvaskmaskin. Rent og fint. Fikk nye håndklær hver dag og det var toalettartikler og badekåper/ tøfler.
4 av 5
av Thomas

hyggelig helgetur

Innsendt 18.sep.2017 på Hotels
hyggelig rom med minikjøkken (brukte det ikke) mat på subway og stort supermarked rett over gaten. NB de liker å sove lenge i paris så kan være lurt å handle inn litt dagen før hvis man skal tidlig opp. nærme t bane og hyggelig gågate.
5 av 5
Anbefales
for Alle
av en verifisert gjest

bra hotel sentralt

Innsendt 26.feb.2017
Ligger flott til for alle severdigheter, rett rundt hjørnet for metroen. litt små rom men hva trenger man i Paris ?
3 av 5
av en verifisert gjest fra Bergen, Norge

Sentralt hotell men dårlige senger

Innsendt 03.nov.2016
Sted: Veldig sentral beliggenhet rett med Operaen. Kort vei med Metro uansett hva man ville se. Masse butikker, restauranter og kaféer i nærheten.
Hotellet var veldig fint, og hotell personalet var veldig service innstilte. Beliggenheten var veldig bra. Vi var fire personer på rommet og ble oppgradert gratis til det største rommet de hadde med plass til seks personer. Rommet var veldig fint med to etasjer, to bad, soverom og to stuer, så vi var veldig fornøyde. MEN: sovesofaen nede var ekstremt hard og knirket voldsomt bare man snudde seg litt i den, så det var ikke mulig å få sove der. Siste natt prøvde jeg sovesofa i stuen oppe og denne knirket ikke, men madrassen var veldig hard her også. I tillegg fikk vi lekkasje på rommet som de ikke klarte fikse i løpet av oppholdet vårt. Når man brukte dusjen/badekaret i 2.etasje så begynte det å dryppe ned i gangen i 1.etasje. Vi meldte fra til resepsjonen om kvelden, men de kunne ikke se på det før dagen etter. Når vi kom på rommet om ettermiddagen dagen etter lå det strødd med skitne håndklær rundt om på rommet, og panelet på badekaret oppe var skrudd av og lå på gulvet. Vi tok kontakt med resepsjonen, som sendte opp tekniker på nytt. Han sa at problemet var fikset, men at han ikke ryddet håndklærne. Noen minutter etter at han gikk begynte det å dryppe igjen, så problemet var ikke fikset. Vi måtte ta kontakt med resepsjon nok en gang for å få de til å sende noen med nye håndklær til oss, og fjerne de gamle. Vi kunne ikke benytte badet oppe resten av oppholdet.
4 av 5
Anbefales
for Alle
av en verifisert gjest

Innsendt 12.okt.2016
Godt fornøyd. Litt trangt rom. Sentral beliggenhet
4 av 5
av Jan Alfred fra Norge

Innsendt 18.mai.2016 på Hotels
Fint opphold nær shopping og operahuset
5 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 17.sep.2014 på Hotels
4 av 5
av en verifisert gjest

Denne gjesten sendte kun inn en rangering. Innsendt 15.okt.2013 på Hotels
4 av 5
av Odd fra Oslo

Bra beliggenhet

Innsendt 04.jun.2013 på Hotels
Veldig sentral beliggenhet. Liten studio-leilighet, men meget bra standard på bad og det hele..Komplett mini-kjøkkenløsning med kjøleskap, kaffetrakter, micro, mm