Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Ryan Miller på trover

5 stjerner hoteller i Oviedo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Oviedo: populære 5 stjerner hoteller

The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes
5 out of 5
4012 Central Florida Parkway, Orlando, FL
Hent priser
4.6/5Exceptional! (1,136 anmeldelser)

"Service In this hotel is top of the line. Excellent venue for businness travel."…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2019

The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes
Ritz Carlton Grande Lakes Orlando
5 out of 5
4012 Central Florida Parkway, Orlando, FL
Hent priser
Ritz Carlton Grande Lakes Orlando
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oviedo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Oviedo

Hotell med 5 stjerner i Oviedo

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Oviedo betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Oviedo er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Oviedo. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Oviedo ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Oviedo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Oviedo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Oviedo for dine datoer.

Flere reisealternativer