5 stjerner hoteller i Murcia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Murcia: populære 5 stjerner hoteller

La Manga Club Hotel Príncipe Felipe
5 out of 5
Ctra. Atamaria s/n, Cartagena, Murcia
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 092 kr
per night
Jan 22 - Jan 23
4.4/5Wonderful! (182 anmeldelser)

"Supert hotel på et førsteklasses område som er tilrettelagt for en rekke aktiviteter. Spa, 25 m svømmebasseng, tennins og golf I verdensklasse. Utrolig hyggelig betjening over alt. Flere restaturanter som holder høy klasse I nærområdet. Som hotellgjest gratis transport til alle aktiviteter og restauranter ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2018

La Manga Club Hotel Príncipe Felipe
Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort
5 out of 5
Calle Ceiba, s/n, Torre-Pacheco, Murcia
Gratis avbestilling
667 kr
per night
Jan 24 - Jan 25
4.4/5Excellent! (118 anmeldelser)
5 star it is!

"Niiiice hotel!"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2018

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort
DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort
5 out of 5
Calle Anchoa, 6, Roldan, Torre-Pacheco, Murcia
Hent priser
4.1/5Very Good! (88 anmeldelser)
Greit hotell men er mer passende for 4 stjerner.

"Bra hotell, men litt usentralt selv om vi visste dette på forhånd. Åpningstidene i restauranten og baren var korte. Kun åpent var klokken 18.00 - 24.00. Det var ikke passende å sitte i bassengbaren før klokken 18.00 alltid. Tidlig å stenge baren klokken 24.00 alle dager. Mangel på underholding og ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Murcia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Murcia

Hotell med 5 stjerner i Murcia

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Murcia betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Murcia er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Murcia. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Murcia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Murcia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Murcia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Murcia for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Murcia