Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

5 stjerner hoteller i La Défense

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

La Défense: populære 5 stjerner hoteller

NEST Paris La Defense - MGallery (Ex Sofitel)
5 out of 5
33 Voie des Sculpteurs, Puteaux, Hauts-de-Seine
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 614 kr per natt
4.4/5Excellent! (740 anmeldelser)
Behagelig

"Veldig rolig og behagelig hotell om befinner seg ca. 15 min. taxi fra Champs Elysse. Fint hotell å koble av på etter en lang dag med byvandring."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2018

NEST Paris La Defense - MGallery (Ex Sofitel)
Pullman Paris La Défense
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 472 kr per natt
4.2/5Excellent! (774 anmeldelser)
Ikke i nærheten av standarden til fem stjerner

"Elendig hotell som er langt fra et fem-stjerners hotell Små rom, elendlig renhold, utslitte møbler og dårlig mat oppsummerer dette hotellet godt. Nøkkelkortene måtte fornyes flere ganger hver dag ettersom de ble avmagnetisert. Ikke i nærheten av standarden til andre Pullman hoteller."…"

Anmeldelse skrevet 9. apr. 2019

Pullman Paris La Défense
Fraser Suites Harmonie Paris La Défense
Prisen er 1 614 kr per natt
4.3/5Excellent! (470 anmeldelser)

"Flott leilighet i utkanten av LaDefense med kort vei til metro. Veldig hyggelig betjening. Greit utstyrt kjøkken.Litt langt inn til sentrum, men det gikk veldig greit å ta metroen."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2016

Fraser Suites Harmonie Paris La Défense
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i La Défense
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i La Défense

Hotell med 5 stjerner i La Défense

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i La Défense betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i La Défense er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i La Défense. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i La Défense ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i La Défense.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i La Défense. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i La Défense for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i La Défense