Tilpasset for -søket ditt:

4-stjerners hotell i Berlin

Hotell Berlin
Berlin

Berlin: populære 4-stjerners hotell

Hotel Berlin, Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.5 Stars
894 kr

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell med bra beliggenhet"
Rent, hyggelig, til og med god mat i restauranten for de late.
En reisende
Hotellet, som har 701 rom, tilbyr enkel tilgang til attraksjoner i den vestlige delen av Berlin, som bulevarden …Mer
Novum Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
483 kr

Novum Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

Hedemannstraße 11-12, Berlin - Kart
 
 
OK - RENT NYOPPUSSET OG RELATIVT SENTRALT I ROLIG STRØK.
En reisende
Dette hotellet ligger i Kreuzberg-området i Berlin, i nærheten av Checkpoint Charlie-museet, Brandenburger Tor og …Mer
Novum Select Hotel Berlin The Wall - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
579 kr

Novum Select Hotel Berlin The Wall

Zimmerstrasse 88, Berlin - Kart
 
 
"Mye for pengene "
Hyggelig, rent og lyst hotell, rett i nærheten av severdigheter som Checkpoint Charlie og Potzdamer Platz. Ligger også rett ved U-bahn, noe som gjør det veldig enkelt å komme seg til og fra hotellet. For dem som liker shopping ligger også Mall of Berlin rett ved, tar ca 5 minutter å gå dit fra hotellet. Behagelige rom, hyggelig personale og totalt sett et fint hotell for pengene.
En reisende
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Berlin og få skritt unna Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Dessuten …Mer
H4 Hotel Berlin Alexanderplatz - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
764 kr

H4 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl Liebknecht Strasse 32, Berlin - Kart
 
 
"Sentrumsnært hotel med enkel tilgang til Buss&Bahn"
Grei og hyggelig betjening, bortsett fra utrolig lang tid å sjekke inn. Expedia bestilling referanse var ikke bra nok. Det tok mellom 5 og 10 minutter å få sjekket inn. Adressen de la inn ble helt feil. Jeg er fra Norge men de klarte å prestere å legge inn Svalbard som adresse. Siden det tok så lang tid så orket jeg ikke å protestere på det. Små rom og ingen skap. Fint bad og god seng og ikke minst gode puter. Tror det var dun. Grei nok frokost, men de burde hatt bedre kvalitet på varmrett siden det var et 4 stjernes hotel. Det var kun eggerøre (varmrett) som var grei nok. Tror jeg vil se meg om etter et annet hotel med litt større rom. Liten plass til å legge fra seg klær og jeg ville ha foretrukket at det var et kjøleskap og en vannkoker.
En reisende
Dette hotellet med et spa ligger i Mitte og 10 minutters gange unna Alexanderplatz og Fernsehturm. Dessuten ligger ALEXA og …Mer
Novum Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
796 kr

Novum Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin - Kart
 
 
"Bra hotellopplevelse"
Opplevde hotellet som rent og fint. God frokost og hyggelige ansatte. Beliggenheten er sentral i forhold til severdigheter, men det medfører selvfølgelig en del trafikkstøy.
Reisende fra Bodoe, Norway
Dette hotellet ligger i Mitte og 5 minutters gange unna Konzerthaus Berlin og Gendarmenmarkt. Dessuten ligger Checkpoint …Mer
TITANIC Chaussee Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

TITANIC Chaussee Berlin

Chaussee Str 30, Berlin - Kart
 
 
"Flott moderne luksus"
Titanic Chaussee er et godt femstjerners hotell for dem som liker moderne luksus. Det er stort og har flere restauranter å velge blant og en utmerket spa og wellness avdeling. Det er rimelig priset også siden det ligger litt i utkanten av de fleste attraksjonene. Rommet stod til forventningene og var rent og pent. Badet hadde en veldig romslig dusj. Tv-en var stor og god om man ønsker å bruke den, men jeg savnet å kunne bestille vekking via tv-en. Det var også en skuffelse at minibaren var tom. Heldigvis var det en minibar der så jeg kunne kjøle ned drikken jeg kjøpte på kiosken i nærheten. Frokostene og restaurantene er ypperlige og det var en hyggelig overraskelse med eget konditori.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet med et spa ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Museum für Naturkunde og Minnesmerket over Berlinmuren …Mer
Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
627 kr

Novum Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin - Kart
 
 
"Good value for the Money!"
Hotellet ligger i Ostbahnhof, ikke det mest spennende området i Berlin, men krysser du broen er du i Kreuzberg som er langt livligere. Jeg oppgraderte rommet og fikk dermed et stort flott rom. Selve interiørdesignet er kanskje litt passé, men hva gjør vel det når rommet er stort og behagelig. Kan anbefales!
En reisende
Dette hotellet ligger i Friedrichshain og 2 kilometer unna Karl-Marx-Allee, ALEXA og Nikolaikirche. Dessuten ligger …Mer
Berlin Mark Hotel - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
649 kr

Berlin Mark Hotel

Meinekestr. 18-19, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell i nærheten av hovedgaten."
Fin standard på hotellrommet. Virket rent. Savnet tv. Kanaler med engelsk og wifi signal var lik null på rommet 😯 Personalet var blandet i sin væremåte over gjestene. Vi opplevde flere som ikke virket serviceinnstilte og noen som var helt topp. Frokosten var fin og greit utvalg men ofte tomt på flere produkter. Flott beliggenhet.
Reisende fra N
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf-området i Berlin, i nærheten av Käthe …Mer
Leonardo Hotel Berlin Mitte - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
913 kr

Leonardo Hotel Berlin Mitte

Bertolt-Brecht-Platz 4, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell med sentral beliggenhet."
Trivelig opphold.Nytt flott hotell. Kan tenke meg å benytte dette hotellet neste gang jeg skal til Berlin.
Reisende fra New york
Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Berliner Ensemble, Riksdagsbygningen og Brandenburger Tor. Dessuten …Mer
adrema hotel - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
692 kr

adrema hotel

Gotzkowskystr. 20-21, Berlin - Kart
 
 
"Kanonbra hotel med ypperlig beliggenhet ved elva"
Kanonbra hotel med ypperlig beliggenhet ved elva, Vandreavstand til flotte parkområder og lokale "kneiper". Hyggelig personale.
En reisende
Dette hotellet med et spa ligger i Tiergarten og 2 kilometer unna Grips-Theater og Siegessäule. Dessuten ligger Berlin zoo og …Mer

Søk blant 181 hoteller med 4 stjerner i Berlin


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: 4-stjerners hotell i Berlin

  Hotell med 4 stjerner i Berlin

  Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

  4-stjerners hotell i Berlin betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Tyskland i Berlin er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

  Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

  Søk etter et 4-stjerners hotell i Berlin. Du kan finne overnatting på et billig 4-stjerners hotell i Berlin ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4-stjerners hotell i det nabolaget du foretrekker i Berlin.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Berlin. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4-stjerners hotell i Berlin for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser