Tilpasset for -søket ditt:

3-stjerners hotell i London

Hotell London
London

London: populære 3-stjerners hotell

London House Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

London House Hotel

81 Kensington Gardens Square, London - Kart
 
 
"Fint og sentral hotell som tar deg lett rundt lond"
Veldig god opplevelse med hotellet. Kort vei til alt og bra med liv rundt hotellet. En veldig grei og ren hotell til en fin pris. Eneste trekket er kanskje litt treigt wifi.
Reisende fra Oslo
Dette moderne hotellet i London ligger i et boligområde kun minutter fra Hyde Park og Notting Hill, og innen gangavstand til …Mer
Central Park Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Central Park Hotel

49/67 Queensborough Terrace, London - Kart
 
 
"Bra beliggenhet rett ved Hyde Park"
Flott beliggenhet i rolig strøk like ved Hyde Park. Bra handlemuligheter og restauranter i Qweensway street like ved hotellet. Kort vei til buss og bane. Lett å ta seg inn til Oxford Street.Veldig bra hotell sepsielt med tanke på barn. Rolig og samtidig sentralt for utflukter.
Reisende fra London
Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Kensington Gardens og Kensington Palace. Dessuten ligger …Mer
Euston Square Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Euston Square Hotel

152-156 North Gower Street, London - Kart
 
 
"Fint hotell i nærheten av 3 tube stasjoner."
Hotellet ligger 200m fra Warrenstreet tube stasjon, 400m fra Euston bus & tube stasjon og rett over Euston Square tube stasjon. Dermed tilknytning til Victoria line, Northern line, Circle line, Metropolitan line og Hammersmith & City line. Costa Coffee shop er med in hotellet og restauranter ved Euston Bus stasjon og på Euston Road i begge rettninger Regent park og Kings Cross/St. Pancras. Einaste ulempe var at klimaanlegget blåste rett på sengen.
En reisende
Bed & Breakfast i Londons West End, på motsatt side av Euston Square-metrostasjon og 10 minutters gange fra St. Pancras …Mer
Alhambra Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars
880 kr

Alhambra Hotel

17-19 Argyle Street, London - Kart
 
 
"Sentralt hotell -rimelig,rent og trivelig"
Trivelig hotell beliggende 5 mnutters gange fra St.Pancras/ Kings cross.Serviceinnstilte personale som tok godt i mot oss på alle måte. Rent og pent overalt. Frokostvalg hvor en kunne velge om en ville ha engelsk, fransk eller vegetarisk frokost, veldig greitt, og serveringa var rask og effektiv, og maten var god.Enkelte vil kanskje synes hotellet var lite og trangt, men man betaler for det en får! Til vår bruk av hotellfasiliterer, var dette midt i blinken. Ikke umulig vi bruker dette hotellet også neste gang vi besøker London igjen.
Reisende fra Otta,Norway
Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna British Library og University of London. Dessuten ligger …Mer
Royal Eagle Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Royal Eagle Hotel

26-30 Craven Road, London - Kart
 
 
"Greit liten hotell med god beliggenhet "
Grei hotell med god beliggenhet. Kort avstand til buss og Paddington station .Lite utvalg ved frokosten, men veldig god kaffe :)
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i London sentrum og 3 kilometer unna Kensington Gardens, Royal Albert Hall og Hyde Park. Dessuten …Mer
Phoenix Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Phoenix Hotel

1-8 Kensington Gardens Square, London - Kart
 
 
"Sentralt , rolig strøk, "
Helt OK hotell som jeg gjerne kommer tilbake til. Mest da pga sentral beliggenhet og i et rolig område. Lett å komme seg til sentrale steder og nært Kensingon Palace og det vakre området rundt. Små rom men rent og velholdt. Hyggelige folk.
Reisende fra Norway
Phoenix Hotel ligger nær T-banestasjon, i hjertet av Bayswater og 1,6 km fra Hyde Park. Kensington er 20 minutter gane unna …Mer
Queensway Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Queensway Hotel

147-149 Sussex Gardens, London - Kart
 
 
"Sentralt beliggende. Enkel standard."
Helt greit hotell for turister som ikke har tenkt å tilbringe tid på hotellet. Ligger bra til. Frokost ok, litt kjedelig etter noen dager. Wifi på rommet var varierende, men i resepsjonen fungerte den bra. Daglig stell av rommet var det dårligste, måtte selv be om påfyll av kaffe, te, rene håndklær osv.
En reisende
Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Hyde Park og Kensington Gardens. Dessuten ligger Royal …Mer
Kings Cross Inn Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Kings Cross Inn Hotel

9-11 Euston Road, London - Kart
 
 
"Et helt ok hotell sentralt i London."
Helt greit hotell som fungerte for meg og min sønn som var på fotballtur. Enkelt å komme seg til Emirates og til andre sentrale deler av London.
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i London sentrum og 2 kilometer unna KoKo London, British Library og University of London. Dessuten …Mer
Athena - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Athena

110/114 Sussex Gardens, London - Kart
 
 
"Hotell i grei avstand til Paddington stasjon."
Enkel frokost, men hyggelig personale som ryddet og serverte relativt raskt. Greit rom med nyoppuset bad. Knapt 5 minutters gange fra Paddington stasjon.
Reisende fra L
Dette hotellet ligger i London sentrum og 2 kilometer unna London Business School, Marble Arch og Kensington Gardens …Mer
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens - Hoteller i London
Rating: 3.5 Stars

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

36-37 Cartwright Gardens, London - Kart
 
 
"Rolig og fredelig"
Lite men pent oppusset og velutstyrt studio med utsikt og liten balkong mot parkområde med gamle trær. Våknet til fuglesang om morgenen.
Reisende fra Oslo
Denne leiligheten ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna British Library og University of London. Dessuten ligger …Mer

Søk blant 780 hoteller med 3 stjerner i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: 3-stjerners hotell i London

  Hotell med 3 stjerner i London

  Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

  3-stjerners hotell i London betyr at standarden er god. Hotell med tre stjerner i Storbritannia i London er ifølge NHK hotell med god romstandard hvor alle rommene har TV, dusj og toalett samt servering av alle måltider i egne eller nærliggende lokaler. I denne kategorien er service og resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar, restaurant og frokost tilgjengelig men neppe inkludert. Rommet rengjøres hver dag. Rommene har tv, wi-fi, ofte vannkoker og eventuelt minibar.

  Overnattingsstedene med tre stjerner vi gi deg gode priser og egner seg både for jobbreiser og familie. De vil ha god beliggenhet, noe som er spesielt viktig i større byer. Disse hotellene vil gi deg hjelp med alt du måtte behøve når du er på reise, slik at du og dine kan slappe av og nyte oppholdet.

  Søk etter et 3-stjerners hotell i London. Du kan finne overnatting på et billig 3-stjerners hotell i London ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 3-stjerners hotell i det nabolaget du foretrekker i London.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 3-stjerners hotell i London for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser