Tannas
Trover-bilde tatt av Nathalie Mukhi

2 stjerner hotell i Tannas

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Se prisene på hoteller i Tannas

Sjekk prisene i Tannas for i kveld, 26. aug. - 27. aug.
Sjekk prisene i Tannas for denne helgen, 30. aug. - 1. sep.
Sjekk prisene i Tannas for neste helg, 6. sep. - 8. sep.

Tannas: populære 2 stjerner hotell

Bilde av Grönländaren
2.5 out of 5
Rörosvägen 152, Funäsdalen
Gratis avbestilling
559 kr per natt
29. aug.–30. aug.
Grönländaren
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tannas fra 559 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 2 stjerner hotell i Tannas

Hotell med 2 stjerner i Tannas

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

2-stjerners hotell i Tannas gir litt mer enn en minimumsstandard. Hotell med to stjerner i Tannas i Tannas er ifølge NHK hotell med enkel romstandard hvor minst 50 % av rommene har egen dusj og toalett. I denne kategorien finner du enkle rom, eget tv, og ofte wi-fi på rommene eller i fellesområder. Service og resepsjon vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig døgnet rundt og de fleste vil ikke ha noen restaurant, eller egen frokostservering i selve hotellet.

Overnattingsstedene med to stjerner vi gi deg gode priser og den beliggenhet du behøver om du drar på jobbreise eller for å se eller oppleve noe helt spesielt. Det er også ofte denne standarden mange søker om de behøver å overnatte i nærheten av en flyplass for å komme på et tidlig fly videre. Disse hotellene vil være sikre, rene og gode steder å overnatte mens man konsentrerer seg om hva det nå man enn er der for å gjøre.

Søk etter et 2 stjerner hotell i Tannas. Du kan finne overnatting på et billig 2 stjerner hotell i Tannas ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 2 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Tannas.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tannas. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 2 stjerner hotell i Tannas for dine datoer.

Flere reisealternativer