Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

2 stjerner hoteller i Saint-Caprais de Blaye

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Saint-Caprais de Blaye: populære 2 stjerner hoteller

Hôtel Les Thermes
2 out of 5
8 place de l'eglise, Jonzac
Hent priser
3.4/5Good! (9 anmeldelser)
Curseur rapport qualité / prix moyen

"Hotel raffraîchi en plein centre de Jonzac, ce qui lui confère une situation d'exception. L'hôtel est calme mais les planchers craquent (ce qui fait que si vous avez une chambre au-dessus, vous entendez le déplacement des gens). Personnellement, même si il sonne à chaque heure, le clocher de l'église ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Hôtel Les Thermes
Hôtel de L'Ecu
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
925 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.1/5Very Good! (80 anmeldelser)
PARFAIT

"Tout était parfait. Très bon accueil, très jolie chambre familiale. Salle de sport très bien équipée. Nous nous sommes régalés au restaurant. Bref, rien à redire."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Hôtel de L'Ecu
Les Logis de la Seugne
563 kr
per natt
30. apr.–1. mai
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
séjour étape.

"Simplicité à tous les niveaux, pour la réservation, pour l'accueil. Lieu très paisible. Logement très agréable, bien équipé. Tout cela donne envie de revenir."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Les Logis de la Seugne
Bohème Glamping Expérience
2 out of 5
3 lieu dit, Vanlin, Berson, Nouvelle-Aquitaine
1 518 kr
per natt
1. apr.–2. apr.
Bohème Glamping Expérience
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Saint-Caprais de Blaye
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 2 stjerner hotell i Saint-Caprais de Blaye

Hotell med 2 stjerner i Saint-Caprais de Blaye

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

2-stjerners hotell i Saint-Caprais de Blaye gir litt mer enn en minimumsstandard. Hotell med to stjerner i Saint-Caprais de Blaye i Saint-Caprais de Blaye er ifølge NHK hotell med enkel romstandard hvor minst 50 % av rommene har egen dusj og toalett. I denne kategorien finner du enkle rom, eget tv, og ofte wi-fi på rommene eller i fellesområder. Service og resepsjon vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig døgnet rundt og de fleste vil ikke ha noen restaurant, eller egen frokostservering i selve hotellet.

Overnattingsstedene med to stjerner vi gi deg gode priser og den beliggenhet du behøver om du drar på jobbreise eller for å se eller oppleve noe helt spesielt. Det er også ofte denne standarden mange søker om de behøver å overnatte i nærheten av en flyplass for å komme på et tidlig fly videre. Disse hotellene vil være sikre, rene og gode steder å overnatte mens man konsentrerer seg om hva det nå man enn er der for å gjøre.

Søk etter et 2 stjerner hotell i Saint-Caprais de Blaye. Du kan finne overnatting på et billig 2 stjerner hotell i Saint-Caprais de Blaye ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 2 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Saint-Caprais de Blaye.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Saint-Caprais de Blaye. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 2 stjerner hotell i Saint-Caprais de Blaye for dine datoer.

Flere reisealternativer