Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

1 stjerner hoteller i Varberg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Varberg: populære 1 stjerner hoteller

Lärjungagården
1 out of 5
Solbergavägen 2, Torestorp
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 578 kr per natt
3.8/5Good! (13 anmeldelser)

"Var bara ute efter övernattning. Funkade bra."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Lärjungagården
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Varberg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Varberg

Hotell med 1 stjerne i Varberg

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Varberg betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Varberg i Varberg er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Varberg. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Varberg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Varberg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Varberg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Varberg for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Varberg