Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Varberg

I kveld 21. jul. - 22. jul.
Denne helgen 26. jul. - 28. jul.
Neste helg 2. aug. - 4. aug.

Varberg: populære 1 stjerner hotell

Vis alle de 59 overnattingsstedene i Varberg

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Lärjungagården
Lärjungagården
1.0 av 5.0 Solbergavägen 2, Torestorp
Gratis avbestilling
4,0/5 (2 anmeldelser)
466 kr per natt for 2 gjester

All clean, simple and slightly old interior, kitchen available. It's a christian seminar center, so it had a certain atmosphere. But all in all a good stay and definitely good value for the price.

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019
Kart

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Varberg

Hotell med 1 stjerne i Varberg

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Varberg betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Varberg i Varberg er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Varberg. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Varberg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Varberg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Varberg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Varberg for dine datoer.