Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

1 stjerner hoteller i Thièvres

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Thièvres: populære 1 stjerner hoteller

Première Classe Amiens Est - Glisy
3.8/5Good! (288 anmeldelser)

"Super Preis-Leistungsverhältnis, kann man empfehlen."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Première Classe Amiens Est - Glisy
Glisy Hotel
1 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
712 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
3.6/5Good! (187 anmeldelser)

"Bon sejour Hotel rénové Bonne qualité de la litterie."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Glisy Hotel
Camping la kilienne
1 out of 5
1 rue du moulin, Warlincourt-lès-Pas
Hent priser
2/5 (1 anmeldelse)
The mistake which marred our visit to a war grave

"Disappointing. The booking form did not make clear the accommodation was a tent. and did not include such basics as towels, Pillows, bedding etc. We were offered a wooden building fully equipped apart from the above. In view of the uncertainty of finding alternative we reluctantly accepted and improvised ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2018

Camping la kilienne
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Thièvres
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Thièvres

Hotell med 1 stjerne i Thièvres

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Thièvres betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Thièvres i Thièvres er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Thièvres. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Thièvres ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Thièvres.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Thièvres. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Thièvres for dine datoer.

Flere reisealternativer