Irland kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

1 stjerner hoteller i Saggart

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Saggart: populære 1 stjerner hoteller

Belvidere Road Apartments
1 out of 5
27 Belvidere Road, Dublin
Hent priser
2/5 (26 anmeldelser)
Bildene lyver.

"Hadde bestilt en "one bedroom apartment" som ut i fra bildene på expedia så ok ut og hadde plass til 2 personer. Kom til et bittelite rom med kjøkkenbenk,bord,2 klappstoler, en vanlig seng og en gjesteseng ala IKEA. Alt stubet inn på ca 7 kvadratmeter. Dør inn til er bad på omtrent 3 kvadratmeter. ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2017

Belvidere Road Apartments
The Holyhead Hostel
1.5 out of 5
42 Gardiner Street Lower, Dublin 1, Dublin, Dublin
Hent priser
2.5/5 (15 anmeldelser)
Central location , Airport Bus stops nearby.

"It's very central location, though sketchy enough late at night.. like any major city Dublin despite its relaxed vibe has a drug problem and to be aware of your soroundings is important.. Take common sense care and you should enjoy your visit. I stayed for one night in a small single room ,with a ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jun. 2017

The Holyhead Hostel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Saggart
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Saggart

Hotell med 1 stjerne i Saggart

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Saggart betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Saggart i Saggart er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Saggart. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Saggart ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Saggart.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Saggart. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Saggart for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Saggart