Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

1 stjerner hoteller i La Neuveville

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

La Neuveville: populære 1 stjerner hoteller

ibis budget Bern Expo
1.5 out of 5
Guisanplatz 2 - 4, Bern
1 066 kr
per natt
3. mai–4. mai
3.8/5Good! (424 anmeldelser)

"Veldig bra og billig hotell med en flott utsikt over Bern. Trikkestoppet er rett utenfor, og man får trikkebillett med på kjøpet"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2017

ibis budget Bern Expo
Hébergement du Pod
1 out of 5
Avenue Léopold Robert 109, La Chaux-de-Fonds
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 031 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
Hébergement du Pod
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i La Neuveville
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i La Neuveville

Hotell med 1 stjerne i La Neuveville

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i La Neuveville betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i La Neuveville i La Neuveville er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i La Neuveville. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i La Neuveville ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i La Neuveville.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i La Neuveville. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i La Neuveville for dine datoer.

Flere reisealternativer