1 stjerner hoteller i Kokkedal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Kokkedal: populære 1 stjerner hoteller

Holger Danske Hostel and Hotel
1.5 out of 5
Rønebær Alle, 110A, Helsingør
Hent priser
3.1/5 (20 anmeldelser)

"Hotellet er fint til prisen. Man kunne ønske en bedre skiltning, da det er svært at finde, men det kommer, måske har jo ikke været åbent så længe."…"

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2019

Holger Danske Hostel and Hotel
Nyckelbo Vandrarhem
1.5 out of 5
Scoutstigen 4, Helsingborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
425 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
3.9/5Very Good! (41 anmeldelser)
Ok

"Ok sted dejlige rolige omgivelser"…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Nyckelbo Vandrarhem
Nordsjællands Feriepark & Camping
1 out of 5
Stormlugen 20, Ålsgårde
Hent priser
3.2/5 (35 anmeldelser)
Flott utstyrte hytter.

"Kjempefornøyd. Fin og meget godt utstyrt hytte . Gode senger.Rent og fint, Kunne ønske litt mer belysning på veien fra hytta og til sanitærhuset. Ellers får hele oppholdet terningkast seks. Vi kommer mer en gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2014

Nordsjællands Feriepark & Camping
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kokkedal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Kokkedal

Hotell med 1 stjerne i Kokkedal

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Kokkedal betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Kokkedal i Kokkedal er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Kokkedal. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Kokkedal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Kokkedal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kokkedal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Kokkedal for dine datoer.

Flere reisealternativer