1 stjerner hoteller i Hjellestad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Hjellestad: populære 1 stjerner hoteller

Bergen Budget Hostel
1.5 out of 5
Kong Oscars gate 48, Bergen
Hent priser
3.5/5Good! (30 anmeldelser)

"Flott beliggenhet, sentralt og ganske renslig. Det var grei plass til alle sammen, men sengene var alt for harde. Pga. Dårlig isolerte vegger mellom sovesal og fellesareal var det en del støy, og de kunne vært strengere på regler om støy inne i selve sovesalen. Bra wifi tilgang og flotte bad."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2019

Bergen Budget Hostel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hjellestad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Hjellestad

Hotell med 1 stjerne i Hjellestad

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Hjellestad betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Hjellestad i Hjellestad er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Hjellestad. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Hjellestad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Hjellestad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hjellestad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Hjellestad for dine datoer.

Flere reisealternativer