1 stjerner hoteller i Caveirac

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Caveirac: populære 1 stjerner hoteller

Résidence Odalys Le Mas des Vignes
741 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
3/5 (9 anmeldelser)

"Tout était parfait sauf le ménage sous les lits plein de poussière l escalier pareil les vitre nettoyer a l eponge je trouve que pour 120euro la nuit c exessif surtout quand le ménage est pas fait correctement"…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Résidence Odalys Le Mas des Vignes
Appartement 2 Chambres pour Hotes Sympa
1 out of 5
931 route d'Uzès, Saint-Quentin-la-Poterie
Hent priser
Appartement 2 Chambres pour Hotes Sympa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Caveirac
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Caveirac

Hotell med 1 stjerne i Caveirac

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Caveirac betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Caveirac i Caveirac er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Caveirac. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Caveirac ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Caveirac.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Caveirac. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Caveirac for dine datoer.

Flere reisealternativer