Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Jacky B. på trover

1 stjerner hoteller i Cala Millor

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Cala Millor: populære 1 stjerner hoteller

That's me
1 out of 5
Carrer de Son Comparet 8, Calle Millor, Son Servera
Hent priser
3.5/5Good! (13 anmeldelser)

"No AC, that sums it up!"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

That's me
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Cala Millor
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Cala Millor

Hotell med 1 stjerne i Cala Millor

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Cala Millor betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Cala Millor i Cala Millor er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Cala Millor. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Cala Millor ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Cala Millor.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Cala Millor. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Cala Millor for dine datoer.

Flere reisealternativer