trover photo by Marc De Vos

1 stjerner hoteller i Audresselles

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Audresselles: populære 1 stjerner hoteller

Première Classe Calais Centre - Gare
1 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
380 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
3.3/5 (478 anmeldelser)
Billig og bra hotell i Calais.

"Hvis du er paa gjennomreise i Calais , og vil ha et billig alternativ, er dette hotellet midt i blinken. Rommene var rene og velholdte . God seng , bad , TV ,lite skrivebord, og stille og rolig , selv om det laa midt i sentrum av calais. La deg ikke skremme av lukten av mugg, som kun er i resepsjonen, ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2011

Première Classe Calais Centre - Gare
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Audresselles
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 1 stjerner hotell i Audresselles

Hotell med 1 stjerne i Audresselles

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

1-stjernes hotell i Audresselles betyr at en minimumsstandard er fulgt. Hotell med en stjerne i Audresselles i Audresselles er ifølge NHK et hotell med enkel romstandard og felles dusj og toalett. I denne kategorien finnes Vandrerhjem, Bed and Breakfast, pensjonat og enkle hotell eller motell.

Overnattingsstedene med en stjerne vi gi deg de rimeligste prisene, og generelt vil disse hotellene være like rene og sikre som alle andre. Mange har ikke spesielle behov for service eller privat komfort når de skal bo på hotell. Ofte kan man godt klare seg med et trygt sted å overnatte, og heller bruke pengene sine på andre opplevelser.

Søk etter et 1 stjerner hotell i Audresselles. Du kan finne overnatting på et billig 1 stjerner hotell i Audresselles ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 1 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Audresselles.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Audresselles. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 1 stjerner hotell i Audresselles for dine datoer.

Flere reisealternativer