Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Amsterdam

Hotell Amsterdam
Amsterdam

Tilbud på hotell + fly i Amsterdam

Vis alle pakketilbud i Amsterdam

Hoteller i Amsterdam

Inntel Hotels Amsterdam Centre - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Inntel Hotels Amsterdam Centre

Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam - Kart
 
 
"Perfekt shopping hotell !!"
Vi er to venniner som dro dit på en kort og intens weekendtur for shopping og party. Hotellet lå ypperlig til alle fasiliteter, fra shopping gågata som er også åpent på søndager, til alle mulige restauranter som argentinske steak House til italiensk pizza og asiatisk takeaway. Veldig fint og stort rom, ismaskin i gangen. Hyggelig personale. Anbefales !
Reisende fra oslo
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Amsterdam, med gåavstand til Beurs van Berlage, Det kongelige …Mer
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam - Hoteller i Schiphol
Rating: 4.0 Stars
1 118 kr

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Stationsplein ZW 951, Schiphol - Kart
 
 
"Overnatting"
Overnatting grunna flyschedule.Dyr oppgradering uten definering,dyr roomservice
En reisende
Dette røykfrie hotellet ligger 3,8 km fra Schiphol Amsterdam flyplass. Severdigheter i sentrale Amsterdam, for eksempel …Mer
Swissôtel Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 392 kr

Swissôtel Amsterdam

Damrak 96, Amsterdam - Kart
 
 
"Bra opphold."
Var tre dager på Swiss hotell Amsterdam, og er svært fornøyde med oppholdet. Hotellpersonalet var meget hyggelige og imøtekommende, og vi følte oss godt ivaretatt. Vi drar gjerne tilbake hit.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Amsterdam, bare noen få skritt unna Dam-plassen, Det kongelige …Mer
Good Hotel Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 3.0 Stars

Good Hotel Amsterdam

Westerdoksdijk 38, Amsterdam - Kart
 
 
"Nicely designed hotel and functional comfort"
Besides being a hip pop-up hotel with modern / minimalist / functional design, Good Hotel Amsterdam works really well for travellers just seeking a clean room and a good bed for a reasonable price. For me, being situated near the central station also was a plus. Staff was friendly though a bit reserved, but I had no problems with my stay. Slightly odd that they'd take a 50€ deposit on top of the normal booking fee, but pay it in cash and you will receive it back automatically upon checkout. I was staying there alone in a double room which was fine, but might be a bit too small for couples.
Reisende fra Trondheim, Norway
Dette hotellet ligger i Jordaan og 2 kilometer unna Noorderkerk, Anne Franks hus og Oude Kerk. Dessuten ligger Dam-plassen og …Mer
Luxury Suites Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 5.0 Stars

Luxury Suites Amsterdam

Oudeschans 75, Amsterdam - Kart
 
 
"Nydelig hotell"
Supert og luksuriøst hotell, med perfekt beliggenhet rett ved en av kanalene.
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Waterlooplein loppemarked, Stopera og Oude …Mer
Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Naritaweg 1, Amsterdam - Kart
 
 
Dette overnattingsstedet ligger i Amsterdam vest, 2,6 kilometer unna Sint Lucas Andreas sykehus og 4,8 kilometer unna Anne …Mer
Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 122 kr

Hampshire Hotel - The Manor Amsterdam

Linnaeusstraat 89, Amsterdam - Kart
 
 
"Fint hotell 15min med trikk fra byen"
Helt supert hotell. Ligger 15 med trikk fra sentrum, godt at det er litt stille der. Likevel veldig nærme alt. Trikken går ofte, så det er ikke noe problem å komme seg rundt. Restauranter like ved med veldig god mat! Veldig gode senger.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet med en historisk profil ligger i Watergraafsmeer og 2 kilometer unna Oosterpark, Amsterdam, Nederland, Hortus …Mer
Room Mate Aitana - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 493 kr

Room Mate Aitana

IJDok 6, Amsterdam - Kart
 
 
Flott hotell! Men mangler basseng og båndbredden på wifien var utrolig dårlig:( ca 15-20 min gange til centrum. Hyggelig personale!
En reisende
Dette hotellet ligger i Jordaan og 2 kilometer unna Noorderkerk, Anne Franks hus og Oude Kerk. Dessuten ligger Dam-plassen og …Mer
Hotel Notting Hill - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Hotel Notting Hill

Westeinde 26, Amsterdam - Kart
 
 
"Fint og stille miljø. "
Vennlig hotell betjening. God standard. Stilt og roligt område og miljø. Lett tilgjengelig, ca 15 € med taxi fra central station eller bruk trikk #4, og gå av ved nasjonal banken. Rød linje for hop on hop off canalbåter har også stopp 2 min unna. Air condition slår seg av når du går fra rommet, bør få ekstra kort til denne så du kan ha den på, rommet ble veldig varmt uten. Minibar blir også brutt strømmen til når du tar ut kortet for å gå, så det er varm pils uten. Ikke varmekabel på bad, men det merker man ikke så mye av. Stor og god dusj med plass til 2 ☺ Pay tv, mange musikk, noen film kanaler m/engelsk tale. Gode og komfertable senger. Frokost buffè til 20€ pr.pers, litt dyr, men du verden til en buffè, her er ALT! Og en nydelig ferskpresset appelsinjuice!!! Litt dyrt å bo her, men man får følelsen av at man bor eksklusivt, og blir behandlet bra. God å rask roomservice. Meeget fornøyd med oppholdet.
Reisende fra Aalesund
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Amsterdam og 10 minutters gange unna De Duif, Heineken Experience …Mer
Grand Hotel Amrâth Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 5.0 Stars

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108, Amsterdam - Kart
 
 
"Sentralt hotell i nærheten av det meste."
Helt greit hotell, litt gammeldags men for en weekend helt greit.
En reisende
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Amsterdam, med gåavstand til Openbare Bibliotheek Amsterdam …Mer

Søk blant 603 hoteller i Amsterdam


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide Amsterdam

  Hotell Amsterdam: Tilbudet av hoteller i Amsterdam er stort og variert, fra romantiske hoteller langs kanalene til luksuriøse hoteller i museumsdistriktet. Man kan også få overnatting i lektere bygget om til billige hoteller. Byen har også et stort utvalg av leilighetshoteller.

  Amsterdam er en av de vakreste og mest romantiske byene i Europa. Den har alt en storby kan tilby av urbane fristelser, og samtidig som et visst småbypreg er i behold, med lavt støynivå og lite trafikk.

  Les mer

  Amsterdam har mange severdigheter, men den viktigste severdigheten, er byen selv. Den vennlige atmosfæren gjør byen til et trivelig sted å være. Du er ikke nødt til å få med deg alle muséene – selv om det er mange av dem og de er aldri så interessante – det holder lengde å sitte på en fortauskafé langs en av de mange kanalene, og se på folkelivet. Mennesker på sykkel – Amsterdam er en sykkelby – og båter som glir langsomt forbi. Amsterdams gamle bysentrum er et spindelvevsaktig nett av kanaler, omgitt av de høye, smale kjøpmannshusene som er så karakteristiske for byen.

  Når du har sittet lenge nok – for eksempel ved Prinsengracht, det det finnes alt fra 5-stjerners hoteller til særpregdede ungdomsherberger, eller Heerengracht, en annen av de mer fornemme kanalene – kan du ta trikken opp til Museumsplein. Her ligger van Gogh-museet, et utrolig spennende opplevelsessenter viet en av historiens største moderne malere. Like verd siden av finner du Rijksmuseum og Stedelijk museum. Sistnevnte huser en av verdens største samlinger av samtidskunst, mens Riksmuseet bl.a. har malerier av Rembrandt, Vermeer og van Dyck i tillegg til en enestående samling av asiatisk kunst.

  Det er ingen manko på museer og gallerier i Amsterdam, og det er uråd å overkomme alt. Men du bør ta deg en tur innom Rembrandt hus, fra 1639. Her får du ikke bare se hvordan den store kunstneren bodde og arbeidet, men også hvordan det rike borgerskapet i Amsterdam bodde i glansdagene, da byen var den rikeste i verden. Amsterdams bymuseum er også verdt å få med seg. Det viser hvordan byen vokste fra en fiskerhytte i myra til et senter for verdensomspennende handelsvirksomhet.

  Når du er ferdig med museumsturen, kan du ta en båttur på kanalene. Sightseeingbåtene har stoppesteder flere steder langs kanalene, og med billett kan du hoppe av og på som du vil. En sightseeingtur med båt gir deg en god oversikt over byen.

  Når kvelden nærmer seg, er det på tide å få seg noe å spise. Da kan en av de mange indonesiske restaurantene anbefales. Spesialiteten her er ”ristaffel”, en gastronomisk opplevelse i form av et stort utvalg småretter.

  En hotellweekend i Amsterdam kan virkelig anbefales.

  Du finner enkelt en billig overnatting i Amsterdam ved hjelp av Expedia. Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene i Amsterdam – så lenge de varer.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.